Çamaşır Makinesi Kurutmada Sarsıntılı Çalışıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben senin açtığınız konuları takip etmeyi zevk edinmişken

Değerli arkadaşım bence burda gerçekten hatalısın.
yani bizlerde okuyoruz yorumları fakat böyle kelime ve cümle bozuklukları
her zaman olabilir..Yani O kelimeyi düzeltmekteki amaç bence biraz artniyet gerektiren
bir davranış gibi geldi hepimize..Bak senin cümlende de bozukluk var..Ama ne demek istediğini gayet iyi anladı herkes..herkez miydi ya da!:rolleyes:
 
Değerli ustalarım ne demek istediğimi anlamış ve bu tür gereksiz şeylerin peşine düşüp polemik çıkararak bir sonuç elde edemeyeceğimizi ifade etmişler. Önemli olan bir ustanın sorunla ilgili yaptığı yorumlardır. Ancak sorunun çözümüne bu şekilde ulaşabilir ve faydalı olabilirler.
Birçok yazım ve noktalama açısından hatalı cümleler kurup da mesleğin de 10 numara olan aslanlar gibi ustalarımız var. Bu değerli ustalarımızı bir kelimeyi yanlış yazdı diye polemik çıkarırsak bu ustalarımızın bilgi ve tecrübelerinden yoksun kalırız. Bunu kesinlikle kendim için demiyorum çünkü ben bir usta değilim.
Nihayetinde Sn @YaşlıUzman bu sıkıntıyı yaşamış ara ara forumda paylaşımlarına son vermiştir. (Gereksiz polemikler yüzünden). Burada kim kaybetti. Tabi ki bu forum üyeleri...Ben ve diğer ustalarımız da Sn @yaşlıuzmanın foruma dönmesi için hem konu açtık hem de özelden ricada bulunduk. Bu sadece Sn @YaşlıUzman için değil bütün ustalarımız için geçerlidir.
Hepinize sevgi ve de saygılarımı sunarım.
Bu arada siz değerli ustalarım sayesinde sorunumuz çözüldü. Ayaklar da az olsa bir dengesizlik vardı. Sıkmadaki sarsıntı bu yüzdenmiş. Tekrar teşekkür ederim.
 
Son düzenleme:
Karşılıklı atışmalar nedeniyle bir konunun daha sonuna gelmiş bulunuyoruz.

Şu anda tartışmaya müdahil olan aklı başında insanlara bu kadar küçük bir olaydan bu kadar büyük bir tartışma çıkacağını söyleseler eminim ki hiç biri inanmazdı. Ne kadar dikkat etsem de benim yazdığım mesajlarda bile kelime hataları olabiliyor. Elbette düzeltme gereği duyanlar duyarlı üyeler de çıkabilir. Ne bir kelimeyi hatalı yazmamdan dolayı ne de düzeltildiğinden dolayı böyle bir tartışmaya girmeyi düşünmem bile. Bu nedenle şu suçlu, bu suçlu diye hakemlik yapmayı uygun bulmuyorum. Her iki tarafında sinirleri biraz gergin olduğunu düşünüyorum. Farklı konularda asıl amacımız olan bilgi paylaşımına sakin bir şekilde devam etmemiz dileği ile herkese iyi forumlar.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum istatistikleri

Konular
128,134
Mesajlar
915,319
Kullanıcılar
449,852
Son üye
ddknght

Yeni konular

Geri
Üst