2 Motorlu Otomatik Kumanda!! 15 Ocak

Katılım
20 Ara 2014
Mesajlar
3
Puanları
1
Yaş
29
starta basıldıktan 15 sn sonra 1. motor devreye girecek, 1. motor devreye girdikten 15 sn sonra 2. motor devreye girecek, 2. motor devreye girdikten 15 sn sonra 1. motor duracak, 1. motor durduktan 15 sn sonra 2. motor duracak, 2. motor durduktan 15 sn sonra 1. motor devreye girecek ve sistem stoba basana kadar bu şekilde devam edecek.
 
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Evet,maalesef forumda çok yakın sürelerde hep ayni sorular üst üste soruluyor.Foruma yeni üye olan üyeler bu konuda bir ön araştırma (Forum içinden öncelikle de arama) yapsalar gereksiz "soru/bilgi fazlalığı" da hiç oluşmamış olur.Lütfen bu konuya hassasiyet gösterip çok dikkat edelim.Kolay gelsin.Saygılarımla.
 
Aynı soru değil iyi okuyun ben oraya kadar geldim zaten ama durdururken sorun yaşıyorum ikisi aynı anda duruyo ve sistemin zaman ayarı iki motorundan aynı anda çalışmasını sağlayacak şekilde devam ediyo cevap vermeyecekseniz boşuna yorum yapmayın
 

Forum istatistikleri

Konular
127,963
Mesajlar
913,927
Kullanıcılar
449,609
Son üye
cherrywine

Yeni konular

Geri
Üst