acilll profilo 1001ctr

sadsad

Üye
Katılım
25 Ara 2014
Mesajlar
1
Puanları
1
Yaş
45
Arkadaslar selam profilo ctr 1001 camasir makinesinde end yazisi cikiyor ve anahtar resmi var sorun cocuk kilidiymis fakat bu kilidi nasıl kaldircam yardimci olan varmi bilen ??
 
"Çocuk kilidi: (Arçelik 8144BJ ) Çamaşır yıkarken tuşlara basıldığında makinenizin program akışının etkilenmemesi için makinenizde çocuk kilidi bulunmaktadır.Çocuk kilidi için yıkama işlemi başladıkatan sonra kırışık azaltma ve Süper Durulama düğmelerine ayni anda basın.( 3 sn. boyunca) elektronik göstergede CL gözükecekir.Çocuk kilidi, Açma / Kapama tuşu dışında çamaşır makinenizin bütün tuşlarının işlevlerini yapmalarını engelleyecektir.

Program sonunda kapıyı açmak veya program sırasında programa müdahele etmek için çocuk kilidini açmanız gerekir.Bunun için ayni tuşlara (Diğer başka markadaki diğer makineler,örneğin Profilo gibi, için de hangi tuşlara ayni anda ilk başlangıçta tam olarak da basılmışsa eğer,kilidi tam kaldırmak için bunlara tekrar ayni anda basmanız gerekir.) basarak çocuk kilidini devreden çıkarın."

"End" yazdığında program da tam sonlanmış demektir ve bir buzzer sesi de bu esnada birlikte duyulacaktır.Çocuk kilidini iptal edip tam olarak da kaldırıldığınızda kapağın mutlaka açılması lazımdır.

Alıntıdır: Arçelik 8144BJ, Elektronik Çamaşır Makinesi, Kullanma Kılavuzu/Sayfa 10/Ölçüm/Çocuk Kilidi'nden bir alıntı yapılmıştır.Kolay gelsin.
 
Son düzenleme:

Forum istatistikleri

Konular
128,099
Mesajlar
914,960
Kullanıcılar
449,800
Son üye
bukurt

Yeni konular

Geri
Üst