Arçelik 3650 FT rulman keçe dağıttı

masoksian

Üye
Katılım
25 Haz 2012
Mesajlar
8
Puanları
1
Yaş
52
Merhabalar,
Mesajımla ustalar ilgilenirse sevinirim.
Bizim 10 yıldır kullandıgımız arcelik 3650 ft makine 3 yıldır yılda bir defa değiştirmeme ragmen yine tambur rulmanından ses yapmaya başladı. Önceki kullandıgım malzemeler Ors marka 6205 zz c3 ve 6206 zz c3 rulman ve Suptex 40x62x10 keçe ve suya dayanıklı yeşil gress. Tambur milini takmadan temizliyorum inceliyorum rulmanları takmadan tambur üzerinde deniyorum tatlı sert yerine oturuyor. Yerine takıyorum topluyorum 1 sene iyi çalışıyor sonra aynı arıza .
Kazanı actıgımda rulman paslanmış oluyor. Suç sizce kimde ben keçe düşünüyorum. Skt keçe ve Skf rulman takacam diyorum her sefer Ankara ulusa gidiyorum sanki snlaşmış gibi bütün hırdavatcılar aynı marka Suptex kece ve Ors rulman veriyor. Bu 3 oldu sizce napmalıyım?
 
tambur keçe yatağı problemi muhtemelen tornada keçe yatağındaki çizikler pürüssüz hale getirilmesi gerekli ayrıca rulman yataklarına %2 sıkı geçecek şekilde tornada tırtıl çekilmeli son olarak keçe çift dudaklı skt marka olmalı rulmanlar skf marka zz c3 olmalıdır.
 
Söktüğünüz keçeyi gözlemleyin su alan ezik bölgenin defarmasyon sebeplerini araştırın
Rulmanlara vurarak değil pres ile çakın . Rulman yatağının aliminyum olduğunu göz ardı etmeyin
 
Gres yağı tavsiyesi alabilir miyim bende de 2 sene de ses başladı gres olarak skf gres kullamdım mavi tüp uygulamada mı hata yaptık gres sadece keçenn oyuk olan kısmına doldurdum mil yatağına falan uygulamak gerekir mi rulmanların yanaklarına uygulamak gereklimi idi?
 

Forum istatistikleri

Konular
127,947
Mesajlar
913,818
Kullanıcılar
449,592
Son üye
E.E.M.

Yeni konular

Geri
Üst