Arçelik 6220 yıkama esnasında takılıyor

PREDATOR06

Üye
Katılım
2 Mar 2012
Mesajlar
26
Puanları
1
Yaş
34
Evet abiler bulaşık makinem 10 dakika çalıştıktan sonra dırp dırp dırp edip duruyor hatta akşam yatmadan çalışır vaziyette bırakmıştım sabaha kadar aynı şekilde devam etmiş işin kötü tarafı iptal tuşu yada açma kapama tuşu bir işe yaramıyor kapatıp açtığımda kaldığı yerden devam ediyor. Bu sabah acaba su mu almıyor diyerek alttaki su seviye anahtayla falan oynadım birazcık taktığımda yine çalıştı suyu aldı suyu ısıttı yıkamanın bir bölümünü yaptı ama durulama aşaması mıdır nedir orada kaldı yine. Acaba bunun kartı mı arızalı daha önce böyle birşeyle karşılaşan oldu mu?
 
Peki kartı komple mi degistirmeli yoksa rolelerden falan mi malzeme degisimiyle kurtarabilir miyim?
 
kutupsuz kondansatörleri ölç 2 tanesi hasarlı onları yenile
 
Kartin onunde bulunan 1i buyuk digeri kucuk 2 kutupsuz kondansatorude degistirdim sorun aynen devam ediyor. Roleleri degistirdim simdide yikamayi baslattim bakalim duzelecek mi.
 
Swiçi le oynadığınız da zeminde. Islaklık varmıydı
 
Evet vardi. O bolum biraz islanmis.
 
Su kaçağı ya yıkama motorunun milinden yada kapak contasından yapar yavaş yavaş kaçan su proğramın sonlarına doğru makinayı sapıttırır
 
Altta su tasma salterini bosa çıkardım acaba o mu kesiyor diye. Bahsettiginiz gibi kapak contasindan su kacirmis ama cok az miktarda kendi tabanini islatacak kadar. Tum programlari yapiyor son durulamada takiliyor anladigim kadariyla. Bu su kacagini kesersek duzelir mi acaba sorunumuz.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,125
Mesajlar
915,239
Kullanıcılar
449,837
Son üye
betül hüsrevoğlu

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst