Ariston AB104X Margarita 2000 Çamaşır Makinesi Motor Arızası

Kablo ağacı makinanın içinde bulunan karttan tüm parçalara iletişim sağlayan kablo grubudur.Kablo grubunu iyi kontrol etmenizi tavsiye ederim..
 
ustalarım bende ariston margeritanın bilya keçe değişimi yaptım denemede çamaşır yıkarken bir ara motor devri arttı 2,3 dakika kadar sıkma devrine ulaşmıyor ama yıkama devrinden 3 kat daha hızlı kazan dönüyor 3 dakika kadr sürüyor. sonra normale dönüyor bir kaç kere bunu tekrarladı bu makinada arızamı var yazılımı böylemi merak ettim ustalarıma sonsuz saygılar şimdiden teşekkürler
 
Yazılımdan kaynaklanıyor yogun yıkamalarda çitileme işlemi için 5 dakika. Normal devrinin 2 katı çalkalar sonrasında normal devrine döner çalışır
 
çok teşekkür ederim ustam bir konuda aydınlattığınız için * merak ettim , bu olay, başka marka ve model makinalardada varmı yıkama devrinin hızlanması olayı saygılar.
 
merhaba margherite 2000 al108x makinenin motoru 2 nolu programda aşırı ısınıyor daha önce kart yandı değiştirdim çıkma bir kart ile motor ise revizyonlu bir motor ile değiştirildi ısınma devam ediyor normalmidir.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,121
Mesajlar
915,180
Kullanıcılar
449,826
Son üye
SK.

Yeni konular

Geri
Üst