AUTOCAD PROJE,KEŞİF, HAKEDİŞ, METRAJ, TEKLİF

Katılım
6 Ağu 2014
Mesajlar
17
Puanları
1
Yaş
34
Değerli büyüklerim ve arkadaşlarım yakın zamanda mezun olacağım ve şimdiden bazı konularda kendimi geliştirmek istiyorum. Forumlarda konuları okuyarak biraz da kendim araştırarak elektrik proje, keşif, metraj, hakediş, teklif ve ihale hazırlama vb. konular hakkında biraz bilgiler edindim. Elinde bunlarla ilgili örnekler olan paylaşırsa veya gönderirse çok memnun olurum. Eğitim dökümanlarını kastetmiyorum. Sizin daha önce yaptığınız elektrik proje,keşif , hakediş örnekleri olabilir. Onları inceleyip bilgilerimi biraz daha ilerletmek istiyorum. Büyük veya orta ölçekli projelerde olabilir farketmiyor o benim için. Amacım onları inceleyip birşeyler kapmak ve boş bir şekilde mezun olmamak. Forumu araştırırsam bunlarla ilgili bişeyler bulabileceğimi söyleyenler olabilir. Baktım ama genelde linkler kırık ve hata veriyor. Paylaşım yapan ve yardım edenlere şimdiden teşekkür ederim.
 
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
selamlar....
elimde uygulamakta oldugum 400 yatakli bir hastahanenin tum elektrik projeleri var. ozelden yazarsaniz gonderebilirim.....selamlar
 
metraj çıkarmak sadece kablo hesabı mıdır?
 

Forum istatistikleri

Konular
128,159
Mesajlar
915,536
Kullanıcılar
449,910
Son üye
citythunder

Yeni konular

Geri
Üst