Dongle Key ( Flash Bellek ) Kopyalama

TheTurk

Üye
Katılım
29 Mar 2010
Mesajlar
139
Puanları
1
Elimde Flash bellek var. Dongle olarak kullanılıyor. Bu flash belleğin içinde 9,10,11 sınıfların ders kitabı var akıllı tahtaya uyumlu Flash belleğin içindeki dosyaları kopyaladığım zaman bilgisayara çalıştırmak için mutlaka flash belleği soruyor. Bir şekilde Dongle kit olarak kullanılıyor. Bu Flash belleği yada Dongle Kit i kopyalama yapmak istiyorum bu mümkün mü?
 
zaten Dongle Aparatı kopyalamayı önlemek için kullanılıyor
 
Yok hocam programı çalıştıran kilit olarak kullanılıyor. Ben o flash belleği yada dongle yi başka bir belleğe kopyalayabilirsem o zaman o programı farklı bilgisayarımda da çalıştırabilirim.
 
elinizde usb tipi dongle varsa kopyalayabilirim bilgisayarda kullanıyorsanız
 
Tabiki kopyalarsınız.
Ama tavsiyem kendiniz programı yazmaya çalışın.

Hatta şöyle yapalım :
Madem okullarda kullanılıyor(benim çocuklarım da okula gidiyor) herkes işin ucundan tutsun hep birlikte yazalım o programı(hoş atomu parçalamıyor herhalde). Sonra onu github a atarız tüm dillerde, sevap kazanırız kallavisinden.
Hoş işler değil kırma falan....
 
aynen haklsıın ben zaten türk yapımı dongle uğraşmıyorum kopyalamıyorum yabancılara ait dongle ayarlıyabilirim
 
***@*** mail adresim bana burdan yazabilirmisin efe43
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Belli ki o programı yazan kişi, böyle sizin yapmaya çalıştığınız gibi kopyalamayı engellemek için bazı tedbirler almış. O kişinin emeğine saygı gösterin! Başkasının da aynı programdan yararlanmasını istiyorsanız, parasını verip bir lisans daha satın alın. Hak yenerek elde edilen şeylerin bereketi olmaz!
 

Forum istatistikleri

Konular
128,126
Mesajlar
915,243
Kullanıcılar
449,839
Son üye
Qkay

Yeni konular

Geri
Üst