dvr kayıt cihazı için en ideal hdd marka ve rpm

ALPX

Üye
Katılım
1 Ara 2009
Mesajlar
178
Puanları
1
Yaş
35
Dvr cihazlari için en sağlıklı çalışan hdd markasi nedir donus hizlari ( rpm) ne olmalidir
 
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Merhaba.Bir markadan ziyade sata çıkışlı olanı ve 1-1.5 terabayt civarı HDD yeterli olabilecektir.Diskin devir sayısı ise 7200 d/dk. olursa daha iyi olur.Yalnız dvr sisteminin mevcut HDD’i formatlı ve otomatik olarak kendisiinin tanıması için mutlaka kendi iç yazılımıyla formatlanmış olması da gereklidir.Kendi kullandığım favori HDD markası ise samsung’dir.Bu seçim tamamıyle de size kalmıştır,diğer üst düzey HDD markalarını yine uygun şekilde seçebilirsiniz.

Dvr cihazına yeni bir sata HDD’i monte etmek,bir pc kasasına monte etme işlemi kadar basittir.Üst kapağını söküp bu HDD’i yerine tam vidaladıktan sonra sata molex dc. besleme kablosunu ve sata verisini taşıyan kabloyu yerine dikkatlice takmaktan ve HDD’i dvr yazılımı ile formatlayıp cihazca tanınmasını beklemekten ibarettir,tüm yapılacak işlemler.

Dvr cihazı kayıt formundayken HDD kapasitesi tam dolarsa dvr cihazı en eski kayıtlardan başlayarak,yani en sondan bu kayıtları silmeye başlayarak yeni görüntüleri HDD’e kayıt edecektir.Kolay gelsin.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,130
Mesajlar
915,283
Kullanıcılar
449,846
Son üye
g-silver

Yeni konular

Geri
Üst