Electrolux ESF 66030 Bulaşık Makinası

H@MZ@

Üye
Katılım
15 Nis 2008
Mesajlar
2
Puanları
1
Electrolux ESF 66030 bulaşık makinasında i30 arıza kodu görünüyor. Kullanım kılavuzunda taşma sensörü tetiklenmiştir diyor. Taşan suyu sensörün olduğu yerden temizledim. i30 söndü fakat bu sefer i20 kodu yanıyor. Boşaltma pompası devamlı çalışıyor. Bu konu hakkında yardımcı olabilirmisiniz.
 
muhtemelen ürün biryerden su kaçırıyor. önce su kaçağı kontrolü yapmak gerekli. tahliye sıkıntısından dolayı su üzerine su almış bu sebeten taşırmış da olabilir. veya su seviye kontrolünde sıkıntı olabilir bu sebepten suyu fazla alıyor taşırıyor olabilir. kontrolü gerekli
 
Kaçak kontrolü yaptım herhangi bir sorun yok, ancak cihaz taşmadan dolayı kendisini korumaya almış sadece suyu dışarıya pompalamaya çalışıyor . Hafızasından bu komutu nasıl silebilirim servis kodları hakkında bilginiz var mı yada bilgisi olan bir arkadaş yardımcı olabilirmi? Cihazın panel tuşları üzerinden nasıl resetleyebilirim.
 
elektrolux ESF 66030 bulasık makinem su almıyor.filtrelerine baktım tıkalı değil acaba neden.. yardımcı olursanız sevinirim..
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
127,964
Mesajlar
913,939
Kullanıcılar
449,609
Son üye
cherrywine

Yeni konular

Geri
Üst