iki ayrık sargılı çift devirli motor

ntrlf

Üye
Katılım
7 Eki 2013
Mesajlar
25
Puanları
1
Arkadaşlar 5 tonluk bir tavan vincinde kedide,köprüde ve kancada çift devirli motorlar var.Panoda, kumanda ve güç devresi tek hıza göre yapılmış bu motorları yavaş hızda mı çalıştırsak daha iyi olur yüksek hızda mı bilgisi olan arkadaşlar cevap yazarsa sevinirim teşekkür ederim.
 
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Öncelıkle, taşınana/kaldırılan malzemenin ani hareketlerden zarar görmemesi kırılmaması için, yavaş devirlerde çalıştırlması yararlı olacakdır.İleride, istendiğinde panoyu çift devirli baglantıya göre yapabilirsiniz.
 
hocam devamlı yavaş devirde çalışması sargılara bir zarar vermez değil mi cevabınız için teşekkür ederim
 
çift devirli motorlar önce düşük sonra yüksek devirde çalıştırılır.
ve devamlı düşük devirde çalıştırılabilir. ama vinçlerde direk yüksek devirde çalıştırılmaz.
çünkü ilk çalıştırmada yüksek akım çeker ve ani harek yapar ayrıca durduğunda sert duruş yapar.
 
Forumda ve nette iki devirli motorlarin yavas ve hizli devirleri icin kontrol devresi mevcut,bu devreyi kurup ihtiyaca gore dusuk hizda ihtiyaca gore hizli devirde calistirabilirsiniz
 
Çift devirli motor sürekli yavaşta çalışsada bişey olmaz. Ama siz pano yaptırarak motoru iki devirdede kullansanız işleriniz için pratık olacaktır.
 
cıft devırlı motorlarda dusuk devırde daha cok performans alırsınız bır bobınajcı olarak baska soracagınız varsa cvb yazabılırım
 

Forum istatistikleri

Konular
128,125
Mesajlar
915,218
Kullanıcılar
449,836
Son üye
oguzhankonak

Yeni konular

Geri
Üst