indesit camasir mak arizasi wia 102

Katılım
18 Tem 2014
Mesajlar
3
Puanları
1
Yaş
44
meraba arkadaslar indesit wia 102 model camasi makinasi kullaniyorm sorununu anlayamadim yardim ederseniz memnun olurum.
program giriyorum makina baslangic yapmiyo gah durulama isigi gah on yikama isigi yaniyor baslangic yapmiyo ne yapabilirm 7 senedir kullanmakt
aym
 
programa basla dediğinizde su alıyo mu
 
eger su alma işlemini gerçekleştirmiyosa kapak swich kapandığına dahil sinyal gitmiyo karta o yuzden olabilir kontrol etmenizde fayda var buyuk ıhtımalle kapak swıchı arızalı
 
eger su alma işlemini gerçekleştirmiyosa kapak swich kapandığına dahil sinyal gitmiyo karta o yuzden olabilir kontrol etmenizde fayda var buyuk ıhtımalle kapak swıchı arızalı


yardimin icin tesekkur. su alma islemi yapmiyo
 
Yeri burasımı bilmem ama bir olay paylaşmak istiyorum sizlerle.

Arçelik çamaşır makinası hakkında. Eşim makine bozuk dedi, garantisi bitmiş makinenin. Servisi çağırsam diye düşündüm ama önce makinaya bakayım dedim.

Eskiden çalıştığım bir firmada, müzik aletleri için pro efekt cihazları satardık. Onlarda hafıza karışması yada sistem kilitlenmesi durumunda; kayıt(store) ve düzenle (edit) düğmelerine basıp cihazın elektriğini açtığımızda E/H diye yönerme çıkardı, E ye basar ve fabrika ayarlarına döndürüdük.

Bu tecrübeyle, arçelik makinayı kapadım başladım 2li tuşlara basıp açmaya.

Başlat/Bekle düğmesi ile Sıkma düğmesine basılı tuttum, açma düğmesine bastım. Ekrandaki bütün yazılar yandı ve normale döndü.

Bu tip cihazlarda genelde kitlenme durumuna karşılık böyle fabrika ayarına dönme seçeneği bulunuyor, eğer garantisi bitmişse benzeri bir yolu deneyebilirsiniz, diğer türlü garantisi var ise; çağırın servisi :)

dipçe: her makinada olurmu bilemem, sorumluluk sizde.
 
Elbette burası, paylaşın Sn. Kurt_Kurt, k. kılavuzlarında yazması lazım reset fonksiyonu var bu akıllı cihazlarda.
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,166
Mesajlar
915,612
Kullanıcılar
449,931
Son üye
mecuxell

Yeni konular

Geri
Üst