Meklight Dekoratif led aydınlatma

Meklight

Üye
Katılım
22 Tem 2014
Mesajlar
2
Puanları
1
Yaş
61
Firmamız cadde, sokak, meydanlar, park ve bahçeleri, avm, otel, hastane, fabrika, site, antrepo ve halı sahaların dekoratif aydınlatma çalışmalarını bütçeninize uygun olarak yapmaktadır. Çalışmalarımızı talepleriniz doğrultusunda önce mimar ve tasarımcılarımız tarafından bilgisayar ortamında dijital olarak hazırlayıp onayınıza (ücretsiz) sunuyor ve onayınızı alarak çalışmalara başlıyoruz.

Estetik Görünüm, Uzun ömürlü ve kolay monte edilebilme özelliği olan ürünlerimiz ile projelerinize değer katacak bir altyapıya sahip bulunmaktayız. Mevcut ürünlerimizin yanında özel istek ürünlerin imalatı da firmamız tarafından hassasiyetle yapılmaktadır.

Konusunda uzman elektronik mühendisleri, satış uzmanları, proje yöneticileri, operasyon yöneticilerini bünyesinde barındırmakta olan firmamız müşterilerimize kaliteli, doğru ve uzun ömürlü çözümler sunmaktadır.

Bize göre iyi tasarım optimum bütçelerle de istenilen etkiyi oluşturan mimaridir!
 
hayırlı olsun firmanız nerededir, dialux mü, relux mü hangi programları kullanıyorsunuz
 
Emrecan-81'in sorusuna ilaveten kullandığınız programda ürünlerinizin data sheetleri var mı? Yani hesaplamaları sizin ürün gamınızdan seçilen bir ürünün teknik özelliklerine göre mi yapıyor?
 
Teşekkür ederim Emrecan-81 bayrama kadar bitirmemiz gereken işler vardı bu nedenle cevabı istemeden geciktirdim. Kusura bakma.
İstanbul / Beylikdüzündeyiz.
Tasarım programı olarak Photoshop ve illustrator kullanıyoruz.
Teknik hesaplamalar için özel program yazdırmıştık. Onu kullanıyoruz.
 
Beş bloktan oluşan bir sitemiz var. Bahçe aydınlatmaları için çekilen kabloların nereden ve ne kadar derinlikten geçtiği belli değil. Bazıları çiçeklerin arasında yüzeyden geçiyor. Güvenlik açısından sakıncalı. Onun için 12 veya 48 voltluk düşük gerilimle aydınlatma düşünüyorum. Uygun çözümleriniz nedir? 12 volt ledli aydınlatmalarınız var mı? Bizim armatürlere uyar mı? Bazı armatürlerimiz 2,5 metre direk üstünde şapkalı silindir camlı bazı armatürlerde üstten tutturmalı küre şeklinde glob türünde. maliyetleri nedir?
 
Eleştri gibi algılamayın lütfen ama Photoshop ve illustrator ile bu işi 2D de yapmak pek görsellik katmaz, hesaplamalar içinde haricen yazılım yazdırmak yerine var olanları kullanmanız daha uygun fiyata çıkabilecektir sanırım. onun haricinde müşterilerinize daha gerçekci 3D sonuçları ve hesaplamarı kendisi yapan relux / dialux programlarından biri sizin işinize daha iyi yarayabilir.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,133
Mesajlar
915,308
Kullanıcılar
449,849
Son üye
cagan20

Yeni konular

Geri
Üst