Mitsubishi FR D inverter E.OU3 hatası

serhat33

Üye
Katılım
12 Kas 2009
Mesajlar
235
Puanları
1
Arkadaşlar elimizde mitsubishi inverter var. Bütün parametreleri girdim Fakat bir süre calıştıktan sonra E.OU3 hatasına girdi. Hatayı temizliyorum aradan 1 gün geçiyor yine aynı hata ile stopa geçiyor. Dökümanlarda yavaşlama ya da durma esnasında rejenatif aşırı gerilim duruşu diye bir ifade yazıyor. bende kalkış ve duruş zamanını 5 sn olarak ayarlamıştım. Düzelterek 10 sn yaptım.fakat halen aynı hataya giriyor. Sonradan Pr. 882 yi 1 yaptım ''Rejenerasyon engelleme fonksiyonu her zaman geçerli'' olarak kaydedildi . Durum yine aynı acaba hangi nedenden dolayı kaynaklanmaktadır .bilen arkadaşlar varsa yardımcı olabilirlermi ?
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
sorun çözüldü. pr.8 den durus rampasını arttırdım .pr 882 yi 1 yaparak rejenerasyon engelleme fonksiyonunu aktif ettim düzeldi. kolay gelsin..
 
mutsıbıshı a500 invertörde e.ov3 hatasını yasıyorum.prıgramda değişiklik yapacam ama değişiklikleri kaydetmiyor.nedeni nedir.yardımcı olursanız sevinirim
 
mutsıbıshı a500 invertörde e.ov3 hatasını yasıyorum.prıgramda değişiklik yapacam ama değişiklikleri kaydetmiyor.nedeni nedir.yardımcı olursanız sevinirim
Pr. 77 kontrol et 1 ise 0 ' a al.Parametre yazma koruması aktif olabilir onu kaldır daha sonra değişiklik yapmayı dene.
 
mitsubishi d700 sürücü var
eoc1 hatası var sorunu nasıl gidebilirim

Hızlanma sırasında aşırı akım duruşu
E.OC1 hatasınin cozumunu bilen varsa yardimci olabilirmi

yokmu bilen yardimci olabilecek biri
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
merhaba arkadaşlar ,
asansör motorum gürültülü yayaş devirde hareket ediyor mitsubishi inverterde E.OU3 Hatası var yardımlarınızı bekliyorum frenleme drencinden şüpheleniyorum.
 

Forum istatistikleri

Konular
127,950
Mesajlar
913,864
Kullanıcılar
449,598
Son üye
kadir12366

Yeni konular

Geri
Üst