Modem alirken nelere dikkat etmeliyim?

gtaskt

Üye
Katılım
8 Ara 2011
Mesajlar
36
Puanları
1
Modem almak istiyorum fakat nasil bisey alacagima karar veremedim baslica olarak bakacagim ozellikler ne olmali yani bir cok kullanici ayni anda baglanabilecek cekim kalitesi falan guzel olacak gibi gibi onerilerinizi bekliyorum tesekkur ederim.
 
En ucuzunu al, en iyisi en ucuzudur.
Sinyal gücü ne kadar çok ise o kadar beyinleriniz haşlanacak demektir.

İnternet üzerinden beyin ameliyatı yapmayacaksanız bağlantınız ne kadar kötü olursa o kadar iyi, çabuk sıkılırsınız, kitap okursunuz, yürüyüş yaparsınız, sevdiklerinizle vakit geçirirsiniz vs vs.


Edit: beyinlariniz ne demek ?
 
1-) Airties Air 5453 300Mbps Kablosuz 4-Portlu 1USB-Portlu Modem (148 TL)

Airties hem yerli sermaye hem de alanında rakipsiz olmasının yanı sıra kullanıcı dostu ara yüzü ile rakipsiz bir firma. Tavsiye ettiğim cihazda fiyat performans anlamında son derece yeterli. Ayrıca 4 portlu Ethernet çıkışı ve Usb girişi ile ekstra donanımlara sahip.

2-) ZyXEL P-1302-T10B Adsl2+4Port 300MBps Kablosuz Modem (135 TL)

ZyXel kablosuz sinyal kuvveti konusunda çok başarılı, bu cihazı aldığınızda bir üst katta en çarprazda bulunan odadan tam güçle çekecektir. Fiyatı biraz yüksek olsada kaliteli malzemeden yapıldığından oldukça sağlam.

3-) TP-LINK TD-W8968 300Mbps N Kablosuz 4-Port Modem (107 TL)

Açık konuşmak gerekirse Tp-Link bu ülkede en çok satılan modem markası. Ancak özellikle ara yüz ile modem yönetme konusunda ilerleyen süreçte içerisinde bulunan yazılım problemler yaratabiliyor. Ancak fiyat anlamında ki avantajı ve vasatın üzerindeki performansı bu listeye girmesine yetti.
 
2. el al. Sıfıra para verme. sahibinden de bir sürü var.oradan bakabilirsin.
 
Alacağınız modemden beklentilerinizi yazarsanız uygun bir modem tavsiyesinde bulunulabilir. Zira bilgisayar yada telefonla amaç sadece internete bağlanmak ise boş yere yüksek cihazlara para harcamayın. Alış veriş sitelerinden en hesaplı ürünü bulup alın işinizi görecektir. Kablosuzla ilgili mevzuya gelecek olursak, bir üst bir alt kata yada tam tersi mesafeye yayın yapıp yapması, binada kullanılan malzeme ile tam orantılı olup cihazın marifeti 2.planda kalmaktadır. Ör: Tahta duvar sinyallerin %5’ini engellerken, alçıpan yarısını yok eder. Buda demektir ki x marka bir cihaz benim evimde 1. kattan 3. kata yayın yaparken, aynı cihaz aynı m² başka birinin evinde, evin bir ucundan diğer ucunda ki oda da çekmeyebilir. Amacı köy yolunda, tarlada arabaya binmek olan birine yok yere lüks marka araç aldırmayın. Aracada, harcanan paraya da yazık olur.
 

Benzer Konular

Forum istatistikleri

Konular
127,950
Mesajlar
913,849
Kullanıcılar
449,596
Son üye
anilhikmet

Yeni konular

Geri
Üst