mooncam kesim makinaları

transpoz

Üye
Katılım
21 Nis 2007
Mesajlar
18
Puanları
1
Yaş
39
ADIM OTOMASYON

www.mooncam.net

Firma Tarihi

MoonCAM, reklam sektöründe hizmet veren şirketlerin farklı ihtiyaçlarına ideal çözümler ve optimum öneriler üretmesi için 1995 te faaliyetlerine başladı.

İlkelerimizin, hizmet vererek başarıyı ulaşmayı hedefleyen firmalardan farklı olmamasına rağmen, o ilkelere gösterdiğimiz özen, farklı olmamızı sağlar.

Şirketimiz, yıllar boyunca yabancı kaynaklı CNC makinelerinin distribütörlüğünü yaptı. Şirketimiz, tutumlu çözümleri sunmak amacıyla Uzakdoğu kaynaklı makineleri ithal ederek farklı sektörlere satışını yaptı.

Ürettiğimiz makineler, 9 yıllık otomasyon tecrübemiz ve 4 yıllık özenli çalışmalarımıza bağlı olarak aynı kalite ve hassasiyettedir.

Ağaç Kesme Makineleri , MoonCAM makine ürün gruplarından biridir. Diğer ürün grupları, Plazma, Lazer, Engraver, Plotter, Su Jeti, ve Çoklu Delici, MoonCam ürün çizgisini oluşturur.

Ürünlerimizde kullanılan bütün malzemeler, mühendislik çalışmalarımızın sonucu olarak en yüksek dünya kalite standartlarına sahip olmak için seçilir.

MoonCAM CNC makineleri geniş ölçüde Türkiye de satılır, ek olarak, doğrudan veya distribütörlük yoluyla çeşitli ülkelere ihraç edilir. Bizim, makine ihracatını yaptığımız ülkeler, Mısır, Kıbrıs, Hollanda, İtalya, Portekiz, Birleşik Arap Emirlikleri, Suudi Arabistan, Pakistan, Katar, İsrail, Suriye, Azerbaycan ve Rusya dır
 

Forum istatistikleri

Konular
128,533
Mesajlar
918,344
Kullanıcılar
450,530
Son üye
03iso03
Geri
Üst