Motor İle Doğrusal Hareket Nasıl Yapılır

stanger724

Üye
Katılım
28 Nis 2012
Mesajlar
20
Puanları
1
Yaş
33
Merhaba arkadaşlar ;
Projem için dc motorla veya başka motorlarla doğrusal hareket yapmam gerekiyor youtube dan bi video buldum tam istediğim şey video daki ama malzemelerin ismini bilmiyorum ordaki motoru malzemeleri nasıl temin ederim isimlerini bilen arkadaşlar yardım ederse çok sevinirim.

 
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
sanayi-elektronik-robotik vb. yerlerden parçaları temin edebilirsin. Bilgisayarcıları dolaşırsan step motor ve kayış hatta milleri(bu çapta olmasa da) bulabilirsn. Ahşap da yapabilirsin mil ve arabayı sanayide de bulman mümkün yapacağın işe göre değişir daha fazla bilgi vermen gerek. Diğer konularda arkadaşlar CNC yapıyor malzemeleri de şahinrulman dan temin ediyorlarmış. Kolay gelsin.
 
Burada kullanilan motoru ayni bu şekilde bulabilirmiyim bide bu motor dc motormu

KontrolKalemi Mobile ile gönderildi.
 
Anlamını bilmediğin kelimeleri araştır aklında soru kalırsa sor
 
Merhaba;

bu tür ürünlerin tamamını doğrusal hareket modülleri ve parçaları satan firmalarda bulabilirsin.Vidalı mil,mil sonlandırıcı,rulman vs diye aratırsan hepsi çıkacaktır.

Şahin rulman başlangıç içi doğru olabilir.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,133
Mesajlar
915,315
Kullanıcılar
449,852
Son üye
ddknght

Yeni konular

Geri
Üst