Otomasyon-mekatronik mezunuyum. Tekirdağ veya Çorluda kendimi geliştirebileceğim iş arıyorum.

Katılım
20 Ağu 2014
Mesajlar
5
Puanları
1
Meslek lisesi Endüstriyel Otomasyon Teknolojileri bölümünün Mekatronik dalından haziran ayında okulların kapanmasıyla beraber mezun oldum. Stajımı son sınıfta uzun dönem kış stajı olarak yaptım (yani 8 ay)

Çorluda yaşıyorum. 18 yaşımı doldurdum. 1 ay sonra okulların açılmasıyla beraber myo'na başlayacağım. 15 gün sonra üniversite ek tercihleri başlayacak. Ek tercihlerden gideceğim. Myo'nu ve işi beraber götüreceğim. Ek tercihlere kadar iş bulabilirsem iş verenin isteğine göre okul tercihimi örgünden yana(sabahçı) kullanırım veya ikinci öğretimden yana kullanırım. İş yeri Çorludaysa tercihimi Çorlu myo dan yana kullanırım, iş Tekirdağdaysa Tekirdağdaki myo dan yana kullanırım.

Ek tercihlere kadar iş bulamazsam okul tercihimi Tekirdağdaki myo dan yana ve sabahçıdan yana kullanacağım. Öyle bir durumda sadece tekirdağda çalışabilirim. Tekirdağda veya Çorluda farketmez, iş teklifiniz varsa söyleyin bende okul tercihlerimi ona göre şekillendireyim. Kendimi mesleki açıdan yetiştirebileceğim bir iş arıyorum.

Myo bölüm tercihlerim ise elektrik>mekatronik>makine>elektronik şeklinde olacak. Bu dört bölümden birine gideceğim.
 
Son düzenleme:

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,153
Mesajlar
915,493
Kullanıcılar
449,897
Son üye
alcaponee

Yeni konular

Geri
Üst