Otomasyon Tekniklerinin Part time iş ariyorum

_weron_

Üye
Katılım
4 Tem 2011
Mesajlar
530
Puanları
31
Sayın Yönetim

Konuyu silermisiniz.
 
Son düzenleme:
Slm. Ben ingilizceyi ana dilim gibi konuşamıyorum ama şu zamana kadar 100 den fazla proses otomasyonu yaptım. Vallahi kendimden şüphe ettirdin bana :). İhtiyacım olsa bir firmaya müracaat eder, özellikle ana dilim gibi ingilizce konuşamadığımı belirtip; daha sonra yaptığım projelerin sunumunu yapar işe girerdim. ;)
 
Son düzenleme:
Slm. Ben ingilizceyi ana dilim gibi konuşamıyorum ama şu zamana kadar 100 den fazla proses otomasyonu yaptım. Vallahi kendimden şüphe ettirdin bana :). Kütahya'da olsam müracaat eder, özellikle ana dilim gibi ingilizce konuşamadığımı belirtip; daha sonra yaptığım projelerin sunumunu yapar işe girerdim. ;)
Plc ile ingilizce konuşma arasında ne fark var anlamadım?Adamın derdi kavga çıkartmak sanırım.Zaten part time bir iş konunun başlığı.
 
Plc ile ingilizce konuşma arasında ne fark var anlamadım?Adamın derdi kavga çıkartmak sanırım.Zaten part time bir iş konunun başlığı.
Arkadaşım sen kulak asma bu hareketler yersiz ve gereksiz. Herkesin bildiği kendine.
Ben den sana nacizane bir tavsiye. Kabiliyetlerini güzel ve anlaşılır bir lisanda yazarsan insanlar neler yapabildiğini daha iyi anlarlar. Mesela Plc ama hangileri, Yaptığın ve sana referans olabilecek uygulamalar ve örnekleri, Çizdiğin proje örnekleri, vs. vs. Sen kendini ne kadar iyi ifade eder sen nihayete o kadar çabuk ulaşırsın.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,120
Mesajlar
915,177
Kullanıcılar
449,825
Son üye
yasargokdemir

Yeni konular

Geri
Üst