Presli Kazan Kaynak İşlemi ve Rulman Değişimi

Kazuya5587

Üye
Katılım
3 Eyl 2015
Mesajlar
99
Puanları
1
Yaş
46
Konulara baktım ve bir çoğu demode olmuş. Bu konuda çektiğim faydalı olacağına inandığım aşağıda linkini bıraktığım videoyu sizlerle paylaşmak istedim.

Diyeceksiniz ki bu kaynak cihazı 2-4k fiyata sahip. Fakat Kazanı götürseniz zaten 1000-1500tl ye yapıyorlar. sadece bu işlem için bu cihaz alınmaz fakat tamiri yapacak kişilerde en azından bu alet var mı onu kontrol edebilirsiniz.
Kazanlara slikon uygulanması ya da diğer yöntemler benim içime sinmiyor.
Başka böyle güzel yöntemler varsa paylaşırsanız sevinirim. bilmek isterim.
 
Rulman suyun içindemi çalışıyormuş?
 
Keçe var normalde ve rulmanlara su gitmez. Keçe hasar görürse ya da başka bir sebepten dolayı rulmanlara su gidebilir ki zaten bu da arızaya yol açar.
Keçe ne kadar zaman tutabilirki? Belki biyerlerde rulman dışarıda salmastralı bir makine vardır. Bu sistem baya saatli bombaymış
 
Keçe ne kadar zaman tutabilirki? Belki biyerlerde rulman dışarıda salmastralı bir makine vardır. Bu sistem baya saatli bombaymış
conta ya da keçe neyse baya zaman tutuyor. Kişi dikkatli kullanır gereğinden fazla yük koyup makineyi uygun kullanırsa 10 yıldan fazla sıkıntı olmadan çalışan makineler var.
Yükü fazla olan çöküyor maalesef. Ayrıca kazan içine komple su almıyor artık ve hatta baya az alıyor diyebiliriz bu nedenle rulman ve keçe konum itibariyle biraz yukarıda. Bunun da etkisi var.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,252
Mesajlar
916,209
Kullanıcılar
450,067
Son üye
ERENLER04

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst