s7-300 içindeki programı silme

Katılım
3 Nis 2014
Mesajlar
32
Puanları
1
Yaş
35
Konum
izmir
merhabalar foto atamadım elimde çinlilerin daha önceden yazdıgı plc s7-300 cpu313 dp-2 cpu var plc bağlanıyorum herhangi bir sılıntı yok anca cpu resmimin üstünde baklava seklide ortasında unlem var ne yaptıysam içinde programı silemiyorum zaten ıcındekı bloklarıda göremıyorum memoryı sılıyorum programı sılıyorum ama gene cıkıp gırdıgım zaman program karsıma gelıyor farklı bır cozum varmıdır saygılarımla
 
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
Step 7 PLC Menüsünden > Diagnostic/Settings > Clear/Reset... > Şeklinde denediniz mi ?
 
Siemens çine özel Cpu üretiyor. bir zamanlar bayiideki bir karışıklık nedeni ile bana böyle bir cpu geldi.bendeki step7 çince olmadığından ve çince bilmediğimden hiçbirşey yapamadım.

Step 7 yi çince yap ezber kullanarak clear yapa bilirsin fakat hiç birşey değiş meyecektir sorun bundan kaynaklaniyorsa. çunki cpunun versiyonu çince olacaktır.

Cpu nun tam kodunu ergin veya teknikadan indirdiğin fiyat listesinde bulmaya çalış kodun bire bir aynısını bulamiyorsan versiyon çin cedir.
umarım sorun bu değildir yosa baya uğraşırsiniz. iyi akşamlar.
 
Bildigim kadariyla cpunun icindede anakartlarda ki gibi bir bios pili turu bi pil var o bili sökup enerjisini kesersen icindeki programida silmis olursun cunku programlar ram bellekte bulunur oda elektirigi gidince silinebilir,
 

Forum istatistikleri

Konular
128,128
Mesajlar
915,276
Kullanıcılar
449,845
Son üye
burak_duyar

Yeni konular

Geri
Üst