Sizce hangi marka model kombi almalıyız ?

1N4007

Üye
Katılım
18 Ocak 2015
Mesajlar
329
Puanları
1
Yaş
44
Merhaba ustalar evdeki kullandığımız 9 senelik kombi artık gına getirdi . sürekli arıza veriyor.Yok beyin arızası yok bilmem ne arızası kombicilerle arkadaş olduk tamire verdğimiz parann haddi hesabı yok. Yeni kombi almaya karar verdik 90 m2 bir evimiz var sizce hangi kombiyi almalıyız ? ben bosch marka kombilere sıcak bakıyorum ama sizlerin düşüncesi tecrübesi nedir bu konuda ???
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Sadece yıkanma amaçlı kullandığım eski tip gazlı şofbenim var, şofben mutfakta dolap içinde. İleride şofben ömrünü doldurduğunda kombi yerine hermetik şofben tavsiye ediyorlar. Konunun uzmanı olarak düşüncelerinizi paylaşırmısınız.
 
benim fazla bilgim yoktu eve kombi yaptırdım ısıtma ve sıcak su için.
bu nedenle biraz araştırma ve değişik firmalardan bilgi ve teklif aldım.
çok değişik teklifler vardı örneğin % 107 verimli gibi ben ECA kombi ve malzemelerini tercih ettim
yoğuşmalı kombi soğuk iklim ve büyük yerlerde tercih ediliyormuş. benim evim 100.m2 bu nedenle tercih etmedim. birde yoğuşmalı kombi artık baca gazını tekrar kullandığından bulunduğu yere artık su akıtıyormuş bunun için suyun akacağı yer olmalı. (kilima dış ünüte gibi)
 
geçen yıl taktırdım kombi arıza yaptı aslında arıza sayılmaz ama bilmiyen anlamıyan için arıza benım gözumdede arızaydı servis çağırdım sicak su çıkış vanasını kapadı kombinin alt kısmında mını bır vanayı açtı sumu doldu havamı anlamadım sorun çozuldu oğrendım ama geçen yıne aynı hatayı verdı servisın yaptığını yaptım duzeldı her işe burnunu sokmak iyi değil ama bazende sokmak gerekıyor:)
 
Yoğuşma yapması için ev baya büyük olmalı veya radyatörler baya büyük olmalı yoksa yoğuşma yapamıyorlar. 3+1 evde bile normal radyatör boyuyla yoğuşma olmuyor
 

Forum istatistikleri

Konular
128,126
Mesajlar
915,246
Kullanıcılar
449,840
Son üye
111340

Yeni konular

Geri
Üst