tb6560 kart siparişi

vvkaymak

Uzman Üye
Katılım
15 Eyl 2007
Mesajlar
589
Puanları
221
Yaş
49
Konum
Manisa
Merhaba arkadaşlar aşağıdaki kartın siparişini bu gün vereceğim kart ile ilgili herhangi bir olumsuzluk veya uygunsuzluk olabilir mi yardımcı olursanız sevinirim.

http://tr.aliexpress.com/item/Free-...or-Driver-Controller-Board-3/32267552095.html
 
Bu kartın eski sürümleriyle ilgili adım atlama, fazla ısınma gibi şikayetler okudum. Bende 4 eksenlisi var. O da biraz ısınıyor ama soğutma iyi olursa problem olmuyor. Alın ama soğutma olmadan çalıştırmayın.
 
Biraz önce verdim siparişi bakalım ilk denemem olacak tamamen amatör merakımdan aldım.
 
Ben merak ediyorum. Nasıl yapılıyor bu cnc işi. Bana yol gösterir misiniz..
 
çok geç siparişi verdim artık, ama genede teşekkürler deneyip görcem artık.
eğer siparişi iptal etmek gibi bir şansınız varsa ben size aynı kartı hiç bir ücret almadan yollayabilirim bende almıştım şu anda boşta ayrıca başka bir ihtiyacınız olursa elimde bir çok malzeme vvar kullanmadığım size yollaybilirim (bu işin altında bir iş var diye düşünmeyin) ilk makinemi yaparken bende malzeme temini konusunda çok sıkıntı yaşamıştım malzemelerim boşa yatıcağına birisinin işine yaraın
 
çok teşekkür ederim iptal edip edemiyeceğimi bilmiyorum, ama kart hakkında edindiğin tecrübeler konusunda ve mack3 programı ile ayarlanması konusunda yardımcı olursan sevinirim, şimdilik sadece step motor arıyorum onuda eski printerlar var onların içinden sökmeyi düşünüyorum.
 
printer içindeki motorlarla boşa uğraşma bence çok çok ufak onlar
 

Forum istatistikleri

Konular
127,965
Mesajlar
913,961
Kullanıcılar
449,612
Son üye
esperran

Yeni konular

Geri
Üst