yumuşatıcı gözü

dizin

Üye
Katılım
20 Mar 2010
Mesajlar
1
Puanları
1
Merhabalar.Bir sorum olacak.Cevaplarsanız sevinirim.2100 çamaşır makinemin yumuşatıcı gözüne koyduğum yumuşatıcı, daha koyarken akıp gidiyor.Ne yapmalıyım?Teşekkür ediyorum.
 
Öncelikle çekmeceyi yerinden çıkartıp yumuşatıcı gözündeki kırmızı parçayı ve içini güzelce temizlemelisiniz. bu temizlemeyi de Ayda bir kere ihmal etmeden yapmak gerekir.

Yumuşatıcı erken alma şikayetleri genellikle yumaşıtıcıyı fazla koymakdan kaynaklanır. En güzeli yumuşatıcı şişesinin etiketindeki yazan kapak ölçüsüyle koymaktır. Göz kararı ile koymak bu sonuçlara yol açabilir. Yumuşatıcı gözündeki Kırmızı plastik üzerinde MAX çizgisi var fakat bu çizginin anlamı " MaX çizgisine yumuşatıcı koyulmalıdır " değil. Zaten Yumuşatıcı şişesinin kapağı ile koyduğunuz zaman yumuşatıcı seviyesi MAX çizgisinin 1 cm altında kalıyor. olması gereken de bu. Şayet siz Göz kararı ile MAX çizgisine kadar doldurursanız çekmeceyi kapatmak için yerine ittirdiğinizde Max çizgisini geçeceği için Makinayi çalıştırmanıza bile gerek kalmadan Kırmızı plastik altından sifon yaparak hepsini çekecektir.
Yumuşatıcının erken alımı da renkli çamaşırlar üzerinde beyaz yağ lekesi gibi lekelere sebep olabilir.

Selamlarımla
 

Forum istatistikleri

Konular
128,250
Mesajlar
916,180
Kullanıcılar
450,062
Son üye
elektronikcibirisi

Yeni konular

Geri
Üst