AAVCİ_İ kullanıcısının son içeriği

  1. Çıkma parçalar

    iyi günler istanbul maltepe beyaz eşya kombi klima teknik servis hizmetleri vermekteyiz aynı zmanda beyaz eşya kombi ve klima çıkma yedek parçası satmaktayız . HARUN ÖZDEMİR irtibat numarası (0542-762-92-10) (0535-497-74-58) işyeri nı (0216-371-73-73)
  2. Whirpool Buzdolabı Sa kodu

    4tane kart denedik (sıfır da dahil) malesef aynı hatayı alıyorum :(
  3. Whirpool Buzdolabı Sa kodu

    whirlpool marka biz buzdolabım var fişe taktıktan 10 sn sonra filan SA kodu yanıp sönüyor yardım edebilcek varmı?
  4. Hazar Beyazeşya Yedek parça ve Teknik servis

    BOL ÇEŞİTLİ YEDEK PARÇA SEÇENEKLERİMİZLE HİZMETİNİZDEYİZ ARANILAN BİRÇOK YEDEK PARÇA MEVCUTTUR. DAHA ÇOK ÜRÜN BİLGİSİ ALMAK İÇİN BİZİMLE İRTİBATA GEÇİNİZ.
  5. Hazar Beyazeşya Yedek parça ve Teknik servis

    Beyaz eşya ve yedek parçada kaliteli hesaplı ve garantili ürünler. teknik servis hizmetinde güleryüz ve deneyim
  6. Bosch WAE20461TR Çamaşır Makinesi Arızası

    motoru değiştirdim fakat yine program düğmesini çevirir çevirmez f 21 kodu yanıyor.ne yapmalıyım kartmı arızalıdır acaba.resetlemenin bir yoly varmıdır.
  7. Bosch WAE20461TR Çamaşır Makinesi Arızası

    Herkeze kolay gelsin ustalar .cihaz f 21 arızası veriyor ustalarım?.ne olduğunu bilen varmı.?karttan yapabilirmi?şimdiden yardımcı olduğunuz için şimdiden teşekkürler.
  8. 5900 E PROGRAM CİHAZI KABLO ŞEMASI

    Hepinize iyi mesailer arkadaşlar.5900 e program cihazının kablo şemasına ihtiyacım var.sökerken eksik yazmışım bitürlü bulamıyorum.şimdiden teşekkürler.
  9. Beko 3503 Bulaşık Makinası Sorunu

    ön kapağın menteşe hizasından kırılkdığı yerdeki kablolarda deformasyondan dolayı kısa devre olabilir.ön kapağı söküp konrol edin.kolay gelsin.
  10. 2.EL BEYAZ EŞYA ARIYORUM(TAMİRİ YAPILMAMIŞ)

    FİRMA ADI: HAZAR SPOT SATIŞ VE TEKNİK SERVİS HİZMETLERİ. FALİYET ALANI: BEYAZ EŞYA,KOMBİ,KLİMA TEKNİK SERVİSİ VE İKİNCİ EL,SIFIR BEYAZ EŞYA SATIŞI. ADRES : ORHANTEPE MAH.BANKALAR CAD.AYNUR SOK NO:4/B KARTAL/CEVİZLİ.İSTANBUL TEL NO: 0216 3717373 02164570339 CEP...
  11. 6060 M BULAŞIK MAKİNESİ KARTI

    KART YETERSİZ MİKTARDA SU ALIYOR SUYU KESTİKTEN SONRAYIKAMAYA GEÇİYOR.KARTI DEĞİŞTİM MAKİNE NORMALE DÖNDÜ. PEKİ BU KARTTA HANGİ PARÇA ARIZALI OLABİLİR.KART TAMİRCİLERİ FAZLA UĞRAŞMAK İSTEMİYO.BU ARIZAYLADA SIK KARŞILAŞIYORUM.BANA YARDIMCI OLABİLİRMİSİNİZ BU KONUDA BEN TAMİR ETMEYE KALSAM BU...
  12. bosch kurutma arıza

    Sevgili hafel.panonun hemen arkasında kartın soketleri var onları kontrol et.onlardansa sorun çüzülür.yoksa kart hakkıya kavuşmuş.kolay gelcin.
  13. Gaz Kaynak Seti Hakkında

    Ramazan bu konuda tecrübe edinmek istiyorsan hafta sonları bize takılabilirsin.cevizlide dükkan.bütcem uygun olsaydı diğer konuda yardımcı olmak isterdim ama bu ara kötüyüz malum kıriz.kendine iyi bak.
  14. arçelik 3320 çamaşır makinası

    Bende geçenlerde aynı şeyle karşılaştım.beyin soketleri karışmıştı onları kontrol edebilirsin.
  15. BEKO 3507 BULAŞIK MAKİNASI

    Motot soketleri önceden yanlış takılmış.motor yardımcı sargıda çalıştığından yeterli gelmiyormuş.cevaplarınız içinteşekkürler.
Geri
Üst