anavarza1 kullanıcısının son içeriği

  1. Buzdolabı Prizinden Uzatma Çekmek

    Akım koruma alma sebebim deprem bölgesinde Hatay'dayım cok fazla elektrik kesintisi oluyor bir kere dolabın kontrol merkezini yaktık da.
  2. Buzdolabı Prizinden Uzatma Çekmek

    Arkadaşlar müstakil bir ev kiraladım evi tadilat yaptırdım. Tüm elektrik tesisatı yeniledik. Mutfakta sonradan bir priz ihtiyacımız oldu. Buzdolabının prizine Tunçmatik Enerji Koruma Prizi Powersurge 2'li taksam ordan uzatma ile mikrodalgaya çeksem bir sorun yaratır mı? Yoksa prizden sıva üstü...
  3. Robot süpürge adaptörü

    Evet 2 amper sanırım ☺️ teşekkür ederim
  4. Robot süpürge adaptörü

    Arkadaşlar robot süpürgenin adaptör depremde kayboldu. 19v 0.6Amper degerindeydi. Elimde 19v 2000 Amperlik adaptör var. Elindeki adaptör robota zarar verir mi?
  5. Kamp Mutfağı Hakkında

    Arkadaşlar belki yeri burası değil ama bilenler olur diye konuyu açıyorum. Kamp mutfağı yapmak için aşağıdaki parçalara ihtiyacım var. Ancak yurt içinde bulamadım. Aliexpress'te var. Yurt içinde nasıl bulabilirim.
  6. 12V Kuru akü şarjı hakkında

    Bir anne 6 çocuğu 6 saatte beslerse, 12 çocuğu 12 saatte besler mi dedim. Şaka şaka teşekkür ederim efendim :)
  7. 12V Kuru akü şarjı hakkında

    Anladım, teşekkür ederim.
  8. 12V Kuru akü şarjı hakkında

    Arkadaşlar kampta kullanmak üzere 12v 7amper kuru bakımsız akü kullanmayı planlıyorum. Bu aküyü şarj etmek için aşağıdaki resimde bulunan ışıldağın akü bağlantı kısmını kullanabililir miyim?
  9. İnfared Led Hakkında

    Arkadaşlar okulumda akıllı tahta olmadığı için kendi akıllı tahtamızı yapmaya çalışıyorum. İnternette araştırırsanız Johnny Chung Lee adlı kişinin projesi. Wii oyun konsolunun kumandası ve projeksiyonla yapılıyor. Çok eski bir proje. http://johnnylee.net/projects/wii/ Ben aslında yaptım...
  10. Kamp Duş Yapımı

    Teşekkür ederim. Doğada, denizden çıktıktan sonra 3-4 dk kullanacağım.
  11. Kamp Duş Yapımı

    Arkadaşlar merhabalar araç cam püskürtme pompası ile kamp duşu yapmak istiyorum. Aşağıdaki görseldeki pompayı aldım çift çıkışlı. Çift çıkışı hortum aracılığıyla teke düşürüp başına duş başlığı bağlayacağım. Tek girişe de su hortumu bağlayıp damacanaya atacağım. Asıl soruma gelecek solursak mu...
  12. Evdeki prizlerin ne sorunu olabilir?

    Hocam prizleri su ahsap görünümlülerden hepsini yeni degistirdik. Evdeki tüm cihazlar calisirken bu cihaz 8 farkli prizde denememe ragmen çalışmadı.
  13. Evdeki prizlerin ne sorunu olabilir?

    Arkadaşlar sinbo kahve makinesi aldım. Şu plastik ucuz olanlarından. Evde denemediğim priz kalmadı ama bir türlü çalışmadı. Geri iade etmeye gittim satici orda takti calisti. Daha sonra farklı bir evde de denedik çalıştı. Sizce evdeki prizlerin sorunu nedir?
  14. Bluetooth kulaklığı ses sistemine bağlama

    Arkadaşlar öncelikle ses devresi şemalarını yabancıyım. Bluetooth kulaklığımı ses sistemine bağlamak istiyorum. Kulaklığı normal akıllı telefon adaptörleri ile besleyeceğim. Ses sitemine giden kabloya nasıl bağlayabilirim. Üstte sağda siyah olan da 3 bacaklı kulaklık girişini fm transmitter'dan...
Geri
Üst