caykoysky kullanıcısının son içeriği

  1. caykoysky

    Armatür içi radar sensör tavsiyesi

    Hayır 360 derece veya mini gözlü sensör değil bahsettim. Benim bahsettiğim ürün içinde dışarıdan hiç bir şekilde görünmeyen radar mantığı ile çalışan bir sensör arıyorum.
  2. caykoysky

    Armatür içi radar sensör tavsiyesi

    Merhabalar. Led etanjı sensörlü olarak yapmak İçin radar sensörüne ihtiyacım var. Tavsiye edeceğiniz markalar nelerdir ? Sensörün ürünün dışından fark edilmesini istemiyorum ve çift yönlü çalışması gerekiyor. Teşekkürler..
  3. caykoysky

    400W SMD Projektör Kaçak Sorunu

    Merhabalar 400w smd olarak bir projektör kartına sahibim. Yalnız bu ürün dışına kaçak veriyor ve kaçak akım rölesini(30mA) attırıyor. Topraklama tesisatı sorunsuz mekanda kaçak toprak üzerinden aktığı için kasada elektrik görünmüyor ancak tesisatta toprak yoksa veya kalitesiz ise kasada kaçak...
  4. caykoysky

    Akım ve Voltaj değerlerini yükseltme

    Teşekkürler dediğiniz gibi çok büyük bir fark söz konusu oluyor.
  5. caykoysky

    Akım ve Voltaj değerlerini yükseltme

    Merhaba. iş yerinde Nh sigorta testlerinde kullandığımız akım trafosu var. Şuan 5 volt 900amper değerlerine ulaşıyor. Biz 20 volt 1000-1200 amper değerlerine ulaşmak istiyoruz. Nasıl bir modifikasyon ile bu değerleri elde edebilirim ?
  6. caykoysky

    Shneider atv312h075m2 sürücüsü muadili

    Delta marka bir öneriniz olur mu ?
  7. caykoysky

    Shneider atv312h075m2 sürücüsü muadili

    Tam konuya hakim değilim. Motoru kontrol etmek için isteniyor şirketten. Daha önce o ürünü almışlar şuan piyasada yok onun muadilini istiyorlar. Sizin önerdiğiniz ürün ne görevi yapıyor ?
  8. caykoysky

    Shneider atv312h075m2 sürücüsü muadili

    Merhaba arkadaşlar Statik boyada kullanılan motor kontrolü için bu sürücüyü arıyorum. Yalnız satışı şuan yok görünüyor. Bunun muadili ürün önerebilir misiniz ?
Geri
Üst