jemali kullanıcısının son içeriği

  1. Elektrik illuzyon

    Tıppi operasyon izliyorum sandım bir ara..:rolleyes:
  2. sizce bu olay gercekmi

    Bu şekilde mümküm değil elektrik üretmek..(Bu izlediğiniz video tamamen hayal ürünüdür..;)
  3. Aşırı Gerilim Koruma Teknolojisi

    Kaçak akım rölesinin (KAKR) çıkış uçlarına bağlamak istiyorum teşekkür ederim..
  4. Aşırı Gerilim Koruma Teknolojisi

    Evdeki cihazları korumak için prizlere faz-nötr arası varistör bağlamak istiyorum.Bunun cihazlara bir zararı olur mu? Nasıl bir varistör kullanmam gerekiyor?
  5. modem ısınıyor

    Benimkide telekomun verdiği modemden 7/24 açık bir ara kapattım,1 saat sonra açtım açılmadı 2dk sonra modemin ışıkları yanıp yanıp sönmeye başladı çalıştı ondan sonra bir daha kapatmadım. demem o ki sıcaklıktan dolayı bazı parçalar deforme olmuş. Sıcaklığa karşı bağımlılık kazanmış...:D
  6. cep telefonuyla uzaktaki bir pompayı nasıl kumanda ederiz

    Bu proje benimde aklıma gelmişti,ama bir türlü yapmaya fırsat bulamadım.Gerçekten basit ve uygulanabilir.Hayal gücümüzü zorlarsak,birçok aygıtı kumanda edebiliriz.Yapacak olan arkdaşlara kolay gelsin!
  7. yıldız-üçgen bağlantılı bazı motorlarda (u-v-w;x-y-z) harfleri

    Tüm üstadlarıma cevaplarından dolayı teşekkür ederim.Benimde aklıma gelmişti ölçü aletiyle ölçmek ama uçları nasıl tayin edeceğimizi bilmiyordum.Sizlerin sayesinde kendimi geliştiriyorum,herkese ayrı ayrı teşekkür ederim bilgilerinizi böyle bir ortamda paylaştığınız için..
  8. yıldız-üçgen bağlantılı bazı motorlarda (u-v-w;x-y-z) harfleri

    Ben bu işlerde yeniyim merak ettiğim konu; yıldız-üçgen bağlantılı bazı motorlarda bu (u-v-w;x-y-z) harfleri yazmıyor.Bu motorun bağlantılarını neye göre yapıyoruz.

Yeni mesajlar

Geri
Üst