kadir_trb kullanıcısının son içeriği

  1. kadir_trb

    Yapmam gereken devrem var yardımcı olurmusunuz

    Yardım değil ödevin yapılmasını istiyorsun bence yardım başlığı açmayı bırak bir şeyler öğrenmeye bak.
  2. kadir_trb

    havada yazı örnek kodlar

    Ic-prog programını kullandığını varsayrak programda Osilatör :XT Sigortalar: PWRT ve WDT seçili olmalı.
  3. kadir_trb

    TV Bozuldu - Ses var Görünüt YOK ACiL YARDIM.

    Tv de yatay çizgi varsa Vertical (dikey) kat gitmiş anladığım kadarıyla ayrıca sadece sarı gelmesi RGB katında da problem olabileceğini gösteriyor. İşin biraz zor.
  4. kadir_trb

    Bluetooth HC05 - HC06 Arasındaki Farklar Nelerdir?

    sizin örneğe göre konuşmak gerekirse telefonunuz master moda sahip karşısaki bluetooth modülünü iletişime geçiriyor. slave modda hem alış hem de veriş yapılabilir fakat başka bir modüle bağlanarak iletişimi başlatma şansınız yok gelen istekleri kabul eder data transferi gerçekleştirirsiniz.
  5. kadir_trb

    Bluetooth HC05 - HC06 Arasındaki Farklar Nelerdir?

    Slave modunda bluetooth modüle dışardan bir bağlantı yapılabilirken, modül ile başka bir bluetooth cihaza ilk bağlantı yapılamıyor. Yani siz HC-06 ile başka bir cihaza isteğiniz doğrultusunda bağlanamazsınız. AncakHC-06 modülüne dışardan bir cihaz bağlabilir. Master mod ise sizin elinizdeki...
  6. kadir_trb

    sıfırlama yaptınız mahallede iki direk arası nötr koptu?

    Kaynak güzelmiş teşekkürler. Sanırım bu yazıyı yazan arkadaşa mail atıp öğreneceğiz nasıl gerçekleştiğini. Hiçbir kaynakta rastlamadım bu duruma ayrıca bir senaryoda uyduramıyorum.
  7. kadir_trb

    sıfırlama yaptınız mahallede iki direk arası nötr koptu?

    Cevap için teşekkürler. Bu konuyla ilgili daha geniş bir yazı okumuştum forum ve google aramalarım sonuçsuz kaldı.
  8. kadir_trb

    sıfırlama yaptınız mahallede iki direk arası nötr koptu?

    "mahallede iki direk arası nötr koptu sizin evde sıfırlama var sadece(işletme topraklaması yoksa) . mahallenin tüm nötr dönüşü sizin evden geçer evdeki kablolar cihazlar yanar gider." bu yazıya rastladım buradaki senaryo nasıl gerçekleşiyor bu konuda bilgisi olanlar varsa paylaşımlarını bekliyorum.
  9. kadir_trb

    Dark EvoPad A7004 ekran kırık

    Dark EvoPad A7004 Tablet Lcd Panel (Lcd Screen) firmayı arayıp bir sor istersen. - - - Updated - - - http://www.anatoliabilisim.com.tr/tamir/dark-evopad-a7004-tablet-lcd-panel-lcd-screen/ firmayı arayıp bir sor istersen.
  10. kadir_trb

    2 tane 7476 ile 4 bit asenkron sayıcı

    bu kaynaktan http://megep.meb.gov.tr/mte_program_modul/moduller_pdf/Say%C4%B1c%C4%B1%20Ve%20Kaydedici%20Devreleri.pdf alıntıdır okumanı tavsiye ederim.
  11. kadir_trb

    Bitcoin Sanal Para Donanımı Nasıl Yapılır ?

    İnterneti şöyle bir karıştırdım işin kaymağını çoktan yemişler yiyenlerden biride bu cihazı üreten firma. Definecilere dedektör satıp para kazanan firmlar gibi. Cihazlardan kuracağınız bir çiftlikle para kazanabileceğinizden bahsediliyor epey masrafı var ayrıca katılım arttıkça bitcoin değeri...
  12. kadir_trb

    DİJİTAL SAAT

    Real Time Clock Circuit using Mircocontroller | Electronics Circuits Digital clock with pic 16F84A circuit bu sitelere bir gözat.
  13. kadir_trb

    dug oa85 oa91 oa95 aa116 bu diyotlar

    DUS = Diode Universal Silicon DUG = Diode Universal Germanium genel karakteristiği fotoğraftaki gibi 1n60 veya AA119 diyotları yerine kullanılabilir.
  14. kadir_trb

    Modemim şişen parça hakkında

    Devredeki eleman transformatör modülü fotoğrafta da iç bağlantılarını görüp kontrol edebilirsiniz kontrol etmenizi isteme nedenim kabarıklık dökülen malzemeden dolayı meydana gelmiş olabilir ayrıca havalar ısındı modeniminizi soğutmanızı tavsiye ederim fan yada chipset heatsink cooler diye...
  15. kadir_trb

    JD 1803 karşılığı var mı ?

    Malzeme yerine devre önerebilirim http://www.talkingelectronics.com/projects/SolarLight/images/SolarLight.gif
Geri
Üst