proagent kullanıcısının son içeriği

  1. WİNCC FLEXİBLE 2007

    Merhaba Arkadaşlar, Wincc flexible 2007 de resimde gönderdiğim gibi bir uyarı ile karşılaşıyorum bu konuda yardım edebilecek arkadaşlar var mı? Şimdiden teşekkür ederim.
  2. twido subroutine oluşturmak

    MERHABALAR, TWİDO DA SUBROUTİNE NASIL OLUŞTURULUR BİR PROJEM İÇİN ACİL GEREKLİ. TEŞEKKÜR EDERİM.
  3. twiido ile pid kontrol

    merhaba arkadaşlar, bana örnek olabi̇lecek twi̇do i̇le pid kontrol yapabi̇leceği̇m detayli bi̇r açiklama gerekiyor. örneği̇n, sicakliga göre pi̇d yaptirmak. bu konuda yardimci olabi̇lecek arkadaşlara şi̇mdi̇den teşekkür ederi̇m.
  4. fark basınç sensörü

    teşekkür ederim.
  5. fark basınç sensörü

    o zaman şöyle sorayım; kuru kontak ile röle çektirebilir miyim?
  6. fark basınç sensörü

    Merhaba arkadaşlar, elimde 1-1000Pa kuru kontak veren fark basınc transmitteri var. çıkışının kuru kontak olması kafamı karıştırdı bu konularda yeniyim, kuru kontak çıkışı kullanarak kontaktör çektirmek istiyorum. yardımlarınızı beklıyorum. teşekkür ederim.
  7. tia portal v12 link ?

    Merhaba arkadaşlar .. Windows 8 yüklü şuanda bilgisayarımda birde VMware yuklu ( vista ) tia portal v12 ve wincc linklerini bir türlü bulamadım yardımcı olabilecek var mı ?? Teşekkür ederim.
  8. pH metre ve plc

    gezer 77 arkadaşın bahsetmiş oldugu(yanliz dikkat ediniz cikislar kuru kontak degildir 220 volt cikar) cümlesi eksiktir. dikkat ederseniz ph metrenin içindeki sıgortaları sokerseniz kuru kontak verebilme imkanı doğar.
  9. LOGO BASINÇ KONTROL

    BASINÇ KONTROL UGRAŞIMINIZ DEVAM EDİYOR MU?
  10. PLC de Alarmlar

    özelden msj at ...
  11. PLC Programı Yazılır

    logo ve twido ile sorunları bana da yazabilirsiniz arkadaşlar yardımcı olmaya çalışırım...
  12. Logo ile ısı kontrolu

    pt-100 okumama sorunu devam ediyor mu?
  13. 380 380 220 priz

    teşekkr ederim..
  14. 380 380 220 priz

    demek istediğim 1 ADET 1*16A+3 ADET 3*25A 4'LÜ GRUP PRİZ var elimde bu prizin 5 tane girişi var R S T N MP... 4*2.5 KABLOM VAR ŞEBEKDEN R S T Yİ PRİZE GİRDİM NÖTRÜ DE PRİZİN NÖTRÜNE GİRDİM NÖTRÜ BİRDE PRİZDEKİ TOPRAGA KÖPRÜLEDİM.. 1*16A E DE FAZLARINI BİRİNİ GİRDİM NÖTRÜ GİRDİM TOPRAĞI...
  15. 380 380 220 priz

    yani 220 ye 3 fazın herhangi birini verdim ve diğer ucunada notru verdim toprağı verdim fakat her iki uçta da gerilim var..
Geri
Üst