rafet kullanıcısının son içeriği

  1. Automotıon Studıo soruları

    Herkese merhaba, Belki can sıkıcı sorular ama yardımınıza ıhtıyacım var. 1-mechanıcal contact sensoru ıle roller kumandalı bır 4*2 valf arasında nasıl link kurarım?? ( mesela makınanın kapısı acılacak roller a temas ve valf devre akısını kesecek) 2-Hidrolik silindir onune bir dikdortgen...
  2. Asimo Hayallerin Ulaştığı En Son Noktada

    Belki hepınız biliyorsunuz ama youtube de asimo diye aratın listedeki ilk video asımonun yeteneklerını sergılıyo.. hakıkaten amazıng :)
  3. Bir program robot hareketlerını nasıl kontrol eder?

    Herkese selamlar. Aslında mekanıkcı olmama ragmen, robot meraklısı oldugum ıcın robot yazılımlarını oldukca ilgi duyuyorum. Ancak anlayamadıgım noktalar var. Belki cok basıt ancak, bir program robot hareketlerını nasıl kontrol eder?? Herbir eksen acısınımı kontrol ederek ıstenen noktaya...
  4. Automatıon studıo sorusu..

    Daha once sormustum cevabı almıstım ,, su an tekrar lazım oldu ancak bulamadım... Mesela, silindirın 120 kN kuvvet uygulamak istiyorum ancal program 100 kN ızın verıyor.. Programın kaynak kodlarının bıryerınde bu degerı değiştirebiliyorduk ama nasıll?? İyi çalışmalar.
  5. Hidrolik silindir ve motor katalogu

    Hidrolik silindir ve pompa seçim katalogu arıyorum, yardımcı olursanız sevınırım.
  6. Automatıon studıo sorusu.

    asakir55 yardımın için çok teşekkür ederım. ;) Evet onun bende farkına varmıştım ancak programın bu tip kodlarıyla oynayabileceğimizi bilmiyordum. İyi calışmalar..
  7. Automatıon studıo sorusu.

    Herkese merhaba bu ılk mesajım.. 250 KN luk bır kalıp kapama kuvvetını external force(push) ile veremiyorum, 100 KN a kadar izin verıyor?? Yatayda bu kuvvetı nasıl verecem?? Teşekkürler..
Geri
Üst