sefa3737 kullanıcısının son içeriği

  1. Meslek lisesi veya meslek yüksek okulu mezunu bay/bayan personel

    Merhabalar, Bayrampaşa'da bulunan firmamız için solidworks kullanabilen meslek lisesi veya meslek yüksek okulu yeni mezun veya max. 2 yıl tecrübeli bay/bayan personel arayışımız mevcuttur. İlgilenen arkadaşlar [email protected] adresine cv lerini gönderebilirler.
  2. solidworkste dişli çark çizimi

    Projenizin görseli veya elle cizilmiş hali varsa yönlendirebilirim sizi. Aslında internette tam sürüm bulmanız kolay. Biraz araştırın derim.
  3. CHILLER

    Chiller genelde 5 derece delta T ile çalışan (çoğunlukla 7 C ve 12 C) bünyesinde evaporatör kondenser kısılma vanası ve kompresörden oluşan bir çevrimdir. Kompresörde soğutucu akışkan R134a gibi gazı sıkıştırarak soğutma kulesi gibi bir cihazdan gelen soğuk suyu sıkıştırılmış gaz yardımıyla...
  4. C tipi preslerde bulunan....

    Hocam amcam C tipi eksantrik pres imalatcısı sektöründe iyidir ********numaralı telefondan ulaşabilirsiniz size her türlü konuda yardımcı olurlar.
  5. C tipi preslerde bulunan....

    neotrino, söylediğin çaptaki volan max. 10 tonluk presin volan çapı olabilir. Ayrıca c tipi presin gövdeyi referans alırsan yandan veya arkadan olanına göre değişir. Bu volanlar standart değildir. Sizin mevcut krank milinizine takılan iç kapağın yataklama ölçüsüne göre volanın iç çapı yapılır ve...
  6. Civata ve kod bilgisi

    Hocam emeğine sağlık güzel paylaşım olmuş. Ama benim bildiğim civata tornavidayla açılıp sökülmez onlar altıköşe başlı ve alyan başlı oluyolardı.
Geri
Üst