Servishane kullanıcısının son içeriği

  1. Servishane

    Fan motoru ihtiyacı

    Bizim çalıştığımız bir kaç firma var. Google da genel olarak bunları gösteriyor ve yüzde 80 oranında yurt dışı firmalarına yönlendiriyor. Amacımız iç piyasada bulunabilirliğini araştırmak ve elinde fazla olup da işine yaramayan kişilerden de tedarik etmek.
  2. Servishane

    Fan motoru ihtiyacı

    Ekteki fan motorlarına toplu olarak ihtiyacımız vardır. elinde olan veya uygun fiyata toptan verebilecek firmalar varsa alabiliriz.
  3. Servishane

    soğutma performansı nasıl artırılır??

    önceleikle bilgi paylaşımlarınız için teşekkürler. @serkan_48 kompresör değişimi derken mesela bunun yerine hangi kompresör olabilir. kalori olarak değelendirirseniz eğer, bir üst soğukluga ulaşabileceğim model ne gibi gorunuyor.
  4. Servishane

    soğutma performansı nasıl artırılır??

    Herkese hayırlı günler, Ustalarım dondurma dolaplarıyla ilgilenen bir firmayız. bu dolapların soğutma değerleri -27 civarında. fakat havalar sıcak oldugu zamanlarda bazı dolaplarda en üstte kalan dondurmalar yumuşama yapıyor. örneğin 400 litrelik cam sürgülü uğur derin dondurucuda alt kısımda...
  5. Servishane

    eksi(-) soğutmayı artı(+) soğutma nasıl yapabiliriz

    Ustalarım kolay gelsin. Bir adet indesit marka deepfreeze (derin dondurucu)muz var ve müşterimizi bunu sebze meyve ve su tarzı şeyler koymak için artı soğutmaya çevirmemizi istedi. Daha önceden bu işlemi yapmadık ve sadece artı termostatla işin ne kadar çözülebileceğini ve ne kadar sağlıklı...
  6. Servishane

    Profilo buzdolabı ışıklar yanıp sönüyor

    Kolay Gelsin ustalarım. Profilo Buzdolabı BD4350A nf. Cihazın ön panelindeki Max - Alarm - ve +2 ledleri yanıp sönüyor. Bunlar sönük halde sanki kartın üzerindeki bir parça arızalanmışta yeterice güç gitmiyor şekilde yanıp sönüyorlar. Muhtemelen kart arızalı. Kartın üzerinde hangi parçalarda...
  7. Servishane

    Beko T870 xs ekranda dalgalanma şeklinde cizgiler

    Beko T 870 xs tvde cizgiler var sorun nedir acaba?
  8. Servishane

    Ferroli F32 kombi sürekli su alıyor

    Ferroli f32 kombi alttan gelen beyaz borudaki vanayıaçınca, kombinin su ekleme vanası kapalı olsa dahi içine sürekli su alıyor. ve basınç en yuksek seviyey cıkıyor. kombinin su ekleme vanası arızalı değil. yenisini takınca da aynı sorun devam ediyor.
  9. Servishane

    TOSHİBA 17" LCD ARIZASI...

    tesekkur ederim fakat oksitlenme yok sanırım ekranda sorun var...
  10. Servishane

    TOSHİBA 17" LCD ARIZASI...

    Toshiba 17" lcd tv nin ekranında siyah yukarından asagıya 45 cm kalınlıgında cizgi ve ortada yeşil 3 cn kalınlıgında yukarıdan aşagıya bir cizgi belirdi. Arızanın nedeni acaba ne olabilir. Şimdiden teşekkür ederim.. resim eklenmiştir. oradan detaylı görülebilir.
Geri
Üst