sucu kullanıcısının son içeriği

  1. 8 senedir çalıştırılmamış buzdolabı

    Lütfen yardım.8 sene dir bekleyen buzdolabı çok eski aeg çift kapı çalışıp,soğuturmu, bir de 25 senedir bekleyen w.westinghouse klima 24000 btu sıcak soğuk prize taksam çalışırmı.teşekkürler.
  2. Eca kombi basınç düşmesi

    çok çok teşekkür ediyorum.Rabbim sizden razı olsun.
  3. Eca kombi basınç düşmesi

    3 senelik proteus modeli kombi bar düşüyor.yerden ıstma kaçak göremedim.fakat 2 bar a getirdikten sonra kaloriferi açtım ev ısınınca kapattım. sonra yaz tarafına çevirdim banyo yaptım banyodan sonra 0,4 bar düştü bunun sebebi ni bilen den yardım rica edeceğim.tehlike varmı uzman olmayan biri...
  4. Ariston çamaşır makinesi sürekli su alıyor

    hortum ucunu lavabo ya takıyoruz.sorun kalmıyor.çok çok teşekkürler.
  5. Ariston çamaşır makinesi sürekli su alıyor

    sagolun denemeyi eve gidince yaparım.ilgilendiğiniz için Rabbim sizden razı olsun.
  6. Ariston çamaşır makinesi sürekli su alıyor

    YERDEN en fazla 20 cm yukarıda çıkış.
  7. Ariston çamaşır makinesi sürekli su alıyor

    lütfen yardım .arxxf 109 makine 15 ve 30 dakikalık programlarda su almayı kesmiyor,diğer programlarda sorunsuz çalışıyor.sebebi ne olabilir.
  8. Tüplü tv anten girişi hareket ettirilince düzeliyor

    anten kablosu takılı olmasada soket hareket ettirildiğinde düzeliyordu.10 kadar soket altındaki uçlara leğim ilavesi yapdım.olmadı yine hafif de olsa anten girişine dokunmak gerekiyor.kanallardaki çatlak da beni aşacağı için biraz böyle götüreceğiz.yardımcı olan herkesin rabbim gönlüne göre versin.
  9. Tüplü tv anten girişi hareket ettirilince düzeliyor

    çok çok teşekkür ediyorum.rabbim sizden razı olsun .çarpılmama ya çalışarak denemeyi düşünüyorum.
  10. Tüplü tv anten girişi hareket ettirilince düzeliyor

    vestel 70 ekran tv görüntü kararıyor,anten girişini hareket ettirince düzeliyor.bunu nasıl çözerim ,bel fıtığı ve kasık fıtığı üzerine yaşlılık da olunca o ağır tv ye kaldırıp tamirciye götüremiyorum leğim yapabiliyorum.lütfen bir yardım.
  11. Ariston İndesit & Dialogic Hata Kodları

    4 sene önce aldığım arxxf106 makine şase ayak kısımları tamamen çürüdü makine ayakta duramaz halde kasasını 200 ₺ ya değiştiriyorlar.sıkmaya geçtiğinde yanlardan tutuyorduk.bir hata kodu H2O yazdı ,korktuk yalpalaya yalpalaya çalışması bir şeyi bozdu zannettik,meğersem sular kesilmiş.bu kasa...
  12. vestel 70 ekran tv ışığı yanmıyor sinyal sesi geliyor

    ilgilenen arkadaşlardan rabbim razı olsun,harikasınız ,insanın tv arızalanınca oluşan ilk bunalımını çözmede yardımcı oluyorsunuz.söylediğiniz şeyleri tamirci ye yaptırmak kaça malolur acaba,teşekkürler.
  13. vestel 70 ekran tv ışığı yanmıyor sinyal sesi geliyor

    tv yi normal olarak seyrederken kapandı,ışığı bile yanmıyordu fakat içinden çip çip çip gibi devamlı bir sinyal sesi geliyor.lütfen bir yol gösterin.
  14. kombi devirdayim motoru

    sulçukxp arkadaşım link den istifade edemiyoruz.kombi arızası konusun yardıma ihtiyaç duyduk da.
  15. ücretiyle solidworks çizimi yaptırılacaktır.

    acilen siemens bulaşık makinesi çizimi basitinden.***********@hotmail.com Mail adresi vermek yerine size özel mesaj atmalarını talep edin.
Geri
Üst