xanax7 kullanıcısının son içeriği

  1. Rockwell PLC 'de Siemens PLC Muadili Ürün

    arkadaşlar bir makinadan Softlink IM 153 DP Slave Profibus haberleşme modülü çıktı.Makina yatıyor.Ürün piyasada yok,araştırdığım ürün SIMATIC s7-300 CP 342-5 PROFiBUS DP 2 x 20 pin model adına sahip SIEMENS ürünü çıktı. Piyasada bu ürüne başka muadil yok mu?
  2. motorun fırcaları ark yapıyorsa sebebi nedır?

    Bazı motorlarda milin oturduğu burç tek yönlü veya noktasal aşınmışsa oluşan egzantirikten ötürü de yay dengesi bozulabilir.
  3. sabit mıknatıslı senkron motorlar hakkında kaynak

    sabit mıknatıslı gerçek senkron motorlar bildiğimiz iq drive tip motorlarıdır yani servo teknolojisidir.Karıştırılmaması gereken husus servo motorlarda da asenkron tipler vardır. Sizin araştırmanız gereken konu tam senkron servo motorlar..Bu tip motorlarda neomidyum mıknatıslar sabit...
  4. 75 KW. MOTOR SORUNU ÇÖZÜLDÜ

    bence de soft starter kullanın,gözünüz arkada kalmasın,hatta bir de profibus modülü koyarsınız mekanik olarak tüm terslikleri anında bilgisayar ekranında görme şansınız olur ki tadından yenmez..
  5. panasonic servo motoru nasıl çalıştırabilirim?

    Servo motora kesinlikle direkt elektrik verilmez.O gördüğün pinli soketler encoder girişleri arka taraftaki resolver portundan çıkıyor.mutlaka sürücü bağlaman lazım,ayrıca o elektrik kablosu değil bus kablosu.. servo motorlar SERVO SÜRÜCÜ olmaksızın kesinlikle çalıştırılmazlar!
  6. 50 Hz lik Asenkron Motoru 60 Hz de Çalıştırma

    IEC standartları motorlar için 50/60 Hz yi uygun görür.Yani motorlar sorunsuz olarak çalışır.Fakat gene de üreticiden motor alırken 60 Hz de çalıştıracağım demenin yararı var,rulmanları daha kaliteli takarlar.. Bununla birlikte motorların zaten belirli toleransları söz konusu,yani motor kısa...
Geri
Üst