yagmuryurek kullanıcısının son içeriği

  1. www.simkaelektrik.com | Toptan fiyatına perakende elektrik malzemesi

    Müşteriyi takmayan, n11 üzerinden sattığı ürünü göndermeyen, soruları yanıtlamayan dandik bir firma.
  2. Beko D 6101 B Fırçalar değişti 1 gün sonra sustu

    ALLAH hepinizden razı olsun. Kartı değiştirdim şimdi makine çalışıyor. Kartı değişmişken anahtarı da değiştim. Şimdi Tam çalışıyor. ALLAH hepinizden tekrar tekrar razı olsun.
  3. Beko D 6101 B Fırçalar değişti 1 gün sonra sustu

    Bakımcıı ustam entegre ayaklarını ölçtüm, alttaki 4 ayak birleştirilmiş, alttaki ayaklarla üstteki ikisinin arasında 130-240-290 değerleri sürekli değişiyor, sabit bir değer yok yani. diğer iki ayakta birleştirilmiş oda sürekli değişiyor 90-130-240 değerleri veriyor. Hemen yanındaki...
  4. Beko D 6101 B Fırçalar değişti 1 gün sonra sustu

    Ustam kart bu. İlginiz için teşekkürler. Ama neresinden ölçeceğimi bilmiyorum bu voltajları. Bu konuda yardımcı olur musun?
  5. Beko D 6101 B Fırçalar değişti 1 gün sonra sustu

    kontrol ettim. karta gelen uçları ölçtüm 217 volt değer gösteriyor. Karta gelen güç kablolarını takip ettim hiçbir sorun görünmüyor.
  6. Beko D 6101 B Fırçalar değişti 1 gün sonra sustu

    Beko D 6101 B model çamaşır makinem su alıyordu yıkamaya geçmiyordu. Forumdan fırçaların değişmesi gerektiğini öğrendim. Fırçaları temin edip değiştim. Boş makineyi denedim çalışıyordu. Sıkmayı da denedim gayet iyi çalışıyordu. Ertesi sabah hanım makinenin çalışmadığını söyledi. Şimdi makine...
Geri
Üst