Çalar Saat Program yazili mi

Reaksiyon

Katılımcı Üye
Katılım
27 Eki 2014
Mesajlar
313
Puanları
56
Arkadaşlar bana Çalar saat programi veya yazilimi Lazim.
Bu çalar saati tablet veya android telefona yükleyeceğim. 24 saat içerisinde ortalama 6 veya 7 kez alarm çalacak ve her alarm süresi ortalama 25-30 dk kadar olacak.
Kullanma amacim : Evimde muhabbet kuşu var ve sürekli ilgilenemiyorum. Bu kuşa ses kaydi yapip belirli saatler arasinda konuşacak olan kelimeleri okumak istiyorum. ve Kuşumun zamanii geldiğinde konuşmasini istiyorum.
 
@by lent ALLAH sanada keşfetmeyi kullanmayi nasip etsin.
O çalar saatler doğru program ama çalar saat zamanı geldiğinde sadece 2 dk bir süre içinde çalıp kapaniyor. 10 dk ertelese bile yine 2 dk içinde çalıp kapaniyor.
Benin o 2 dk yi 20 dk çıkarmam lazim. Program dosya uzantisini bulabilsem yeniden editleme yapcam. ama bir turlu pc indiremedim.
Yinede ilgin için çok tşk ustam.
 
Andro itte nasıl bilmem ama çaldığı parça 2 dk. dır yerini bulur kendi dosyanı aynı isimle yer değiştir sonuna kadar çalar.

Bak ne diyeceğim symbian telimde kullandığım musicstopper porgramı var, çalışmakta olan her türlü pro yu belirlenen süre (max. 60 dk.) sonunda kapatıyor, yani demek istediğim zamanlayıcı ile pro aktifleştiren ve kapatan uygulamalar bak. Eskiden pc yi kapatan saatler vardı.

Belki de programcılığa başlamalısın ilerde ünlü biri olursan nasıl başladığını anlatırsın "her şey muhabbet kuşlarıma yazdığım pro ile başladı"
 
Yok ustam cins şeylerle uğraşmayi severim. hele bide bilmedim bir cihaz ise offf dünyanin en zevk veren şeyi odur. parçala topla
Programda da azcik oyle takıntılıyım. Bir dosyanın uzantisini bulup, uzantiyi çalıştıracak program bulmak hem bi nevi zaman geçirmek hemde tecrübe kazanmak.
Ben hayatta şunu öğrendim. Merakli olmayan insan bir şey öğrenemez.
 
APK dan bassediyorsanız çeşitli dönüştürücü siteler var.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…