Merhaba arkadaşlar uzun zamandır foruma giremedim açmış olduğum konuyu görünce cvp yazmak istedim.öncelikle konuya cvp yazan arkadaşlara sonsuz tşk ederim..bir çok arkadaşımız konuya farklı yönde cevap vermişler makinanın sorunu kondansatör arızası çıktı makinamdaki kondansatör 16 lık tı yani üstünde 16 yazıyordu hemen hurdacıya gittim hurda makinaların içinde kondansatör varmı diye aradım bir tane buldum fakat 20 likti hemen söktüm ve hurdacıya fiyatı ne kadar dedim onlar bizim için zaten çöp dedi para istemez dedi eve geldim taktım o gün bu gündür makinam ilk aldığım gün gibi çalışıyor yani tek sorun kondansatör deymiş. bunuda sizlerle paylaşmak istedim çünki forumda bir çok arkadaşımız bu işlerden anlıyor sorunlarınızı paylaşırsanız mutlaka cvp verilicektir.servis çağırıp boşuna para vermeyin bir çok sorunu sizler kendinizde üstesinden gelebilirsiniz.yeterki arızanın ne olduğunu bulun sonrası aynen benim yaptığım gibi gidip bir hurdacıdan çıkma parçalar bularak ev eşyalarınızı ücretsiz tamir edebilirsiniz..hepnize teşekkür ederim arkdaşlar..