Merhaba
Arçelik çamaşır makinem sadece 1. Programda yıkıyor. Reset yaptım ama olmadı. E kodunda da hata çıkmıyor. Diğer programlara geçemiyorum. Değiştirmiyor. 1. Programda normal çalışıyor hiç bir sorun yok. Neden olabilir
Merhaba
Arçelik çamaşır makinem sadece 1. Programda yıkıyor. Reset yaptım ama olmadı. E kodunda da hata çıkmıyor. Diğer programlara geçemiyorum. Değiştirmiyor. 1. Programda normal çalışıyor hiç bir sorun yok. Neden olabilir
Teşekkür ederim üstat ama neden 1. Program da sorun yok herşey normal de diğerlerine geçemiyorum. Kartta arıza olsa hiç çalışmaması lazım değil mi bilmediğim için soruyorum yanlış anlamayın
Teşekkür ederim üstat ama neden 1. Program da sorun yok herşey normal de diğerlerine geçemiyorum. Kartta arıza olsa hiç çalışmaması lazım değil mi bilmediğim için soruyorum yanlış anlamayın
Kartın yapısına göre incelemek lazım ama bir elektronik kartta bir yer bozulmuşsa mutlaka arkasında yatan bi sebep vardır.
Benim çamaşır makinem de bahsettiğiniz gibi oluyordu içerisinde birkaç triyak ve optokuplörü değişince sorun düzeldi. Bazen deforme oluyor bazen temassızlık ama mutlaka bir sorun vardır arkası gelmeden önlem almanızı tavsiye ederim.
Buradan ölçüm yapmadan şurası bozuk şu sorunlu demek hem sizi yanlış yönlendirmek olur hem de vakit kaybı olur.
güzel insan, bazen her doğru her zaman doğru değildir kriterini göz önüne almak gerekir. bir çalışıyor, iki- üç - dört -beş çalışmıyorsa ve sadece bir doğruysa bir sıkıntı var demektir değil mi? hani sol kolum uyuşuyor ama sağ kolumda bir şey yok demek gibi bir şey bu. git göster, arıza varsa düzeltilir değil mi?