by lent Yönetici Yönetici Yönetici Katılım 21 Nis 2009 Mesajlar 12,012 Puanları 3,256 21 May 2016 #21 Mesajımı sildim, durumda iyi gelişme olmasına sevindim, lakin motor değişimi şart mıymış şikayet sadece ısıtmama değil miyd?
Mesajımı sildim, durumda iyi gelişme olmasına sevindim, lakin motor değişimi şart mıymış şikayet sadece ısıtmama değil miyd?
Konu Sah Aliykar Üye Katılım 23 Kas 2015 Mesajlar 14 Puanları 1 Yaş 29 21 May 2016 #22 by lent' Alıntı: Mesajımı sildim, durumda iyi gelişme olmasına sevindim, lakin motor değişimi şart mıymış şikayet sadece ısıtmama değil miyd? Genişletmek için tıkla ... Suyu ısıtmıyordu ve kazanı cevirince ses yapıyordu o ses de gider artık belki ileride arıza verirdi parayı geri iade edecekleri yok zaten en azından motoru değiştirsinler
by lent' Alıntı: Mesajımı sildim, durumda iyi gelişme olmasına sevindim, lakin motor değişimi şart mıymış şikayet sadece ısıtmama değil miyd? Genişletmek için tıkla ... Suyu ısıtmıyordu ve kazanı cevirince ses yapıyordu o ses de gider artık belki ileride arıza verirdi parayı geri iade edecekleri yok zaten en azından motoru değiştirsinler
serkan_48 Üye bildiğin dümdüz üye Katılım 5 Ağu 2009 Mesajlar 14,449 Puanları 4,156 Yaş 44 Konum Antalya 21 May 2016 #23 Çıkan motorda elinizde olsun. Gerçekten ses varsa değiştirsinler. Ancak! Çıkan ses motordan değilde tambur yataklamalarından olabilir dikkatli olun. Değişimden sonra ses devam ediyormu kontrol ediniz.
Çıkan motorda elinizde olsun. Gerçekten ses varsa değiştirsinler. Ancak! Çıkan ses motordan değilde tambur yataklamalarından olabilir dikkatli olun. Değişimden sonra ses devam ediyormu kontrol ediniz.
Konu Sah Aliykar Üye Katılım 23 Kas 2015 Mesajlar 14 Puanları 1 Yaş 29 21 May 2016 #24 serkan_48' Alıntı: Çıkan motorda elinizde olsun. Gerçekten ses varsa değiştirsinler. Ancak! Çıkan ses motordan değilde tambur yataklamalarından olabilir dikkatli olun. Değişimden sonra ses devam ediyormu kontrol ediniz. Genişletmek için tıkla ... Cok teşekkür ederim sağolun
serkan_48' Alıntı: Çıkan motorda elinizde olsun. Gerçekten ses varsa değiştirsinler. Ancak! Çıkan ses motordan değilde tambur yataklamalarından olabilir dikkatli olun. Değişimden sonra ses devam ediyormu kontrol ediniz. Genişletmek için tıkla ... Cok teşekkür ederim sağolun
sevdayelleri33 Üye Katılım 1 Mar 2010 Mesajlar 236 Puanları 1 Yaş 54 25 May 2016 #25 haklı çıktık be yaff değişmediği belliydiii zatii