Yusuf SEYLAN
Usta Üye
Her parçada z home yaptırıyor yani ?
Makineyi başlatınca zate home alıyorum sonra işe başlarken neden tekrar home alıyor onu tam anlayamadımg28 home zaten yaptırması normal aslında her işte referans yaptırmak gereklidir.
Makineyi başlatınca zate home alıyorum sonra işe başlarken neden tekrar home alıyor onu tam anlayamadım
Doğru olan bu tabi ki. ilk başta zaten home yaptırıyor olunca yeniden yaptırmaya gerek olur mu diye düşündümg28 home zaten yaptırması normal aslında her işte referans yaptırmak gereklidir.
Ben aspire kullanıyordum fusion hakketen iyiymiş. Aspire onun yanında çok zayıf kaldı. İlk başta zor gibi geldi fusion ama biraz kurcalayınca gayet pratik. Tek sıkıntı 32 bit ile çalışmaması. Bilgisayarı aç kapa yapmak zaman kaybettiriyor. Birde asipre de yaptığım denemelerde 22 mm pocket açmada 21.56 mm çıkartırken fusionda 22 mm çıkıyor. Garip!Doğru olan bu tabi ki. ilk başta zaten home yaptırıyor olunca yeniden yaptırmaya gerek olur mu diye düşündüm
aynı parmak freze ile mi ? 0.5 mm fark olur mu abi ? Kumpas bozukturBirde asipre de yaptığım denemelerde 22 mm pocket açmada 21.56 mm çıkartırken fusionda 22 mm çıkıyor. Garip!
aynı parmak freze ile mi ? 0.5 mm fark olur mu abi ? Kumpas bozuktur
farklı dediğin freze 2. el bileme işlemi yapıldığı için çapı biraz düşmüş olabilir miFarklı bıçakla yaptım ahşap üzerinde. Bende çok şaşırdım belki benim cam de hata vardı ama gerçek malesef . Hatta çok moralim bozuldu makinenin gönyesi kaydı diye. Sonra fusionla yaptım temiz çıktı
Onu da sıfır almıştım. Ama aspirenin günahını aldımfarklı dediğin freze 2. el bileme işlemi yapıldığı için çapı biraz düşmüş olabilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?