Sonuç ??? Sadece puan mı ? 10 puana limonata, 20 puana balık ekmek falan yok mu?
ödül puanı sistemimizin puanlama kriterleri değişmiştir.
daha önce mesaj sayısına göre çalışan ödül puanları bundan sonra yalnızca aldığınız beğeni sayısına göre belirlenecektir.
puanlama sistemini begeni sayısı ağırlıklı yapmamızın nedeni teşekkür vs mesaj yazan üyelerimiz ödül puanı almasını engellemek, bilgi içeren faydalı mesaj yazan asıl emektar üyelerin daha fazla öne çıkmasını sağlamaktır.
Puanlama Nasıl Yapılacak?
Yazdığınız mesajlar diğer üyeler tarafından beğenildikçe toplam begeni sayınız artacak ve ödül puanı puanlama eşiğine geldiğinizde alacağınız ödül puanı toplam puanınıza eklenecektir.
puanlama tablosuna buradan bakabilirsiniz.
https://www.kontrolkalemi.com/forum/help/trophies
sistem genel olarak şu şekilde işliyor beğeni sayısı puanlama eşiğine geldiğinizde toplam beğeni sayınızın %10u kadar puan toplam puan sayınıza eklenecek.
not: bu değişiklikten dolayı mesaj sayısından ödül puanı kazanmış üyelerimizin puan sayısında düşüş yaşanabilir.
Puan karşılığı birşey dağıtmıyoruz ama daha sonra yarışmalar ile bardak dağıtımına devam edebiliriz.
Peki S.n Yönetici arkadaşlar üye arkadaşlar beğen demeyip teşekkür şeklinde mesaj yazmakta buna bir çare veya son var mı? Bir de eskiden -pop vardı verbiliyorduk geri mi getirsek, bazı üyeler oku öğren denmesine rağmen ısrarla bilmediği konuyu burdan soruyor, tamam roket bilimi değil yine de 2 satırla meslek öğretilmiyor. Beni tersleyinceye kadar oku araştır mı diyeyim, öyle yazsam bile başka üye iyi niyetle araya girip bir iki nokta gösteriyor soruyu soran benim yazdıklarımı görmezden gelip yine devam ediyor sonra!
benim 150 lerde idi sanırım 58 e inmişanlamadığım beğeni puanları da mı silinmiş? 300 beğeniye 58 puan mı? bu puanlamalar neye göre yapılıyor şlimdi anlamadım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?