kakao35 Üye Katılım 19 Şub 2010 Mesajlar 2 Puanları 1 Yaş 34 6 Şub 2014 #1 K.bakmayın size bi sorum olucaktır resimdeki sorunun çözmü nasıldır acaba?
serinoz Üye Katılım 29 Haz 2013 Mesajlar 42 Puanları 1 6 Şub 2014 #2 Device larin + ve - terminallerini kafana gore belirleyip, cevre akimlari yonteminden yapabilirsin cok zorlamaz Ahmet Serinöz Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi Elektrik Elektronik Mühendisliği
Device larin + ve - terminallerini kafana gore belirleyip, cevre akimlari yonteminden yapabilirsin cok zorlamaz Ahmet Serinöz Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi Elektrik Elektronik Mühendisliği
serinoz Üye Katılım 29 Haz 2013 Mesajlar 42 Puanları 1 6 Şub 2014 #3 Tevenin yontemi diyormus onu yeni farkettim onun icinde kaynak donusumu yapsan sanki bulabilirsin gibi Ahmet Serinöz Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi Elektrik Elektronik Mühendisliği
Tevenin yontemi diyormus onu yeni farkettim onun icinde kaynak donusumu yapsan sanki bulabilirsin gibi Ahmet Serinöz Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi Elektrik Elektronik Mühendisliği
bLAckMamBa Profesyonel Üye Katılım 4 Nis 2009 Mesajlar 604 Puanları 266 8 Şub 2014 #4 kakao35' Alıntı: K.bakmayın size bi sorum olucaktır resimdeki sorunun çözmü nasıldır acaba? Genişletmek için tıkla ... .................... Ekli dosyalar jdghkhsdfgsgd.jpg 50.8 KB · Görüntüleme: 32
kakao35' Alıntı: K.bakmayın size bi sorum olucaktır resimdeki sorunun çözmü nasıldır acaba? Genişletmek için tıkla ... ....................
by lent Yönetici Yönetici Yönetici Katılım 21 Nis 2009 Mesajlar 12,012 Puanları 3,256 8 Şub 2014 #5 bLAckMamBa' Alıntı: .................... Genişletmek için tıkla ... Kardeş bırakamadın şu illeti .... (öğrenciye yardım)
bLAckMamBa' Alıntı: .................... Genişletmek için tıkla ... Kardeş bırakamadın şu illeti .... (öğrenciye yardım)
bLAckMamBa Profesyonel Üye Katılım 4 Nis 2009 Mesajlar 604 Puanları 266 8 Şub 2014 #6 by lent' Alıntı: Kardeş bırakamadın şu illeti .... (öğrenciye yardım) Genişletmek için tıkla ... Geçmişte kalan bilgileri tazeliyorum
by lent' Alıntı: Kardeş bırakamadın şu illeti .... (öğrenciye yardım) Genişletmek için tıkla ... Geçmişte kalan bilgileri tazeliyorum
Hırçın 41 Profesyonel Üye Katılım 17 Ara 2013 Mesajlar 4,740 Puanları 2,554 8 Şub 2014 #7 Rth=85/11 ohm olması gerekmiyor mu? Sn bLackMamba Son düzenleme: 9 Şub 2014
kadir_trb Üye Katılım 8 Ocak 2008 Mesajlar 100 Puanları 1 Yaş 40 9 Şub 2014 #8 Rth hesaplarken 5 ohm eklemeyi unutmuş Rth=85/11 olacak. Bu tarz soruların sağlamasını Android cepten droidtesla programı ile https://www.kontrolkalemi.com/forum/konu/android-cep-telefonları-için-elektronik-programlar.88113/ yapıyorum tavsiye ederim elinin altında olur. Cevabı bende ekledim.
Rth hesaplarken 5 ohm eklemeyi unutmuş Rth=85/11 olacak. Bu tarz soruların sağlamasını Android cepten droidtesla programı ile https://www.kontrolkalemi.com/forum/konu/android-cep-telefonları-için-elektronik-programlar.88113/ yapıyorum tavsiye ederim elinin altında olur. Cevabı bende ekledim.
bLAckMamBa Profesyonel Üye Katılım 4 Nis 2009 Mesajlar 604 Puanları 266 9 Şub 2014 #9 YaşlıUzman' Alıntı: Rth=85/11 ohm olması gerekmiyor mu? Sn bLackMamba Genişletmek için tıkla ... Evet Sn.YaşlıUzman 5 ohm eklemeyi unutmuşum
YaşlıUzman' Alıntı: Rth=85/11 ohm olması gerekmiyor mu? Sn bLackMamba Genişletmek için tıkla ... Evet Sn.YaşlıUzman 5 ohm eklemeyi unutmuşum
Hırçın 41 Profesyonel Üye Katılım 17 Ara 2013 Mesajlar 4,740 Puanları 2,554 9 Şub 2014 #10 Aslında çok önemli değil bakınca hemen farkedilecek türde bir hata ama öğrenci arkadaşımız anlamaya bilir dönüşüm gereği falan hesaba alınmadığını sanabilir.
Aslında çok önemli değil bakınca hemen farkedilecek türde bir hata ama öğrenci arkadaşımız anlamaya bilir dönüşüm gereği falan hesaba alınmadığını sanabilir.