Öldüren fantezi(allah akıl fikir versin)

Katılım
14 Nis 2008
Mesajlar
394
Puanları
1
Yaş
54
Öldüren fantezi
ABD’de bir koca sevişirken fantezi olsun diye eşine elektrik verip öldürdü. 37 yaşındaki koca, ölüme sebebiyet vermekten tutuklandı.

Göğüs uçlarına elektrik

PENNSYLVANIA Eyaleti’nde meydana gelen olayda 37 yaşındaki koca Toby Taylor, önce saçını kuruturken eşini elektrik çarptığını öne sürdü, sorgulama sırasında ise eşinin cinsel fantezilerine kurban gittiğini itiraf etti. Buna göre çift yaklaşık iki yıldır değişik seks oyunları deniyordu. Son fantezide ise Taylor, eşi Kirsten’in (29) göğüs uçlarına taktığı klipslerden elektrik verdi.

Şaka yapıyor sandı

Bu oyunu daha önce de denemiş olduklarından Taylor, fazla ses çıkarmasın diye eşinin ağzını bantla kapattı. Ancak son elektrik şokundan sonra kadın bir daha kıpırdamadı. Başta eşinin oyun yaptığını sanan Taylor, sonra kadını hızla giydirip hastaneye götürmeye kalktı. Ancak oyalanmamak için acil servisi çağıran Taylor, istemeden ölüme sebebiyet vermekle suçlanıyor.

alıntıdır.
 
Bence fazlasıyla gerilim yüklenmiş, arkadaşı [TOPRAK ] lamak lazım.
 
yani buna söylenecek tek şey . . . yoluna gitti
 
Allahtan abd 110 v ama 60 ın genede üstü.....bizim memlekette denemeyin...........
 
burdan çıkartılacak ana fikir fazla elektrik randıman vermiyomuş ..
 
İnsan vucudu reaktif güçmü üretir yoksa kapasitifmidir? :D
 
şu kadınların meşhur lafı var ya elektrik alamadım diye :) adam yeterince etkileyemediği için kadının istediği elektriği dışarıdan vermiş :) kadındaki yük artınca da topraklanması gerekmiş sadece :) töbe töbe
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,912
Mesajlar
921,631
Kullanıcılar
451,074
Son üye
cann38

Yeni konular

Geri
Üst