Özdirenc Elektrik-Makine ve Otomasyon Sistemleri ve Rezistans İmalatı

yusuf_201

Üye
Katılım
2 Tem 2008
Mesajlar
11
Puanları
1
Yaş
40
Firma Ünvanı :Özdirenc

Faaliyet alanı :Otomasyon Sistemleri ve Rezistans İmalatı

Adres :Yeşilce Mh. Çelik Cd. No:28 Kat.3 4. Levent İSTANBUL

Telefon :+90 212 325 60 33 PBX

Fax :+90 212 325 60 31

Web Sitesi : www.ozdirenc.com.tr

Mail adresi :info@özdirenc.com.tr veya soner@özdirenc.com.tr

Yetkili Kişi :Soner Nalbant

ÖZDİRENÇ;

Firmamız 1971Yılında Özdirenç Rezistans Sanayi adı altında endüstriyel ısıtıcılar imlatı ve pazarlamak amacıyla kurulmuştur. Gelişen Türk sanayisi ihtiyaçlarını karşılamak için Firmamız 2002 yılında Özdirenç Elektrik Makine ve Otomasyon Sistemleri San. Tic. Ltd. Şti. olarak ismini değiştirerek otomasyon departmanını faliyete geçirmiştir. Panasonic , Easyview, Vacon markalarının sistem engtegratörüdür. Her türlü makine modernizasyonlarının yanı sıra makine otomasyonları , PLC, Scada,SERVO UYGULAMALARI VE AKLINIZA GELEBİLECEK HER TÜRLÜ OTOMASYON İŞLERİ sistemleri kurulumları ve anahtar teslimi projeler ile birlikte Basınç , Sıcaklık, Seviye, Akış ve Nem gibi Endüstriyel Ölçü Kontrol Sistemlerindeki sensör ve malzemelerinin ithalatı, satış ve pazarlaması konularında da faaliyet göstermektedir.

Rezistans İmalatlarımız arasında ; Fişek Rezistans , Boru Rezistans, Mika yalıtımlı Kelepçe Rezistans, Mika yalıtımlı Plaka Rezistans, Seramik yalıtımlı Plaka Rezistans, Seramik yalıtımlı Kelepçe Rezistans, Otoklav Taşlı Rezistans, Seramik yansıtıcılı Rezistans , Quarts yansıtıcılı Rezistans, Pano Isıtıcıları yer almaktadır.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…