Ha Meraklı Hocam ha , akşamları ne yer ne içersin bilemiyorum ama lütfen banada söyle bende aynısı içeyim ki her olaya bu kadar pozitif bakayım
Sen 1 sendikalı gösterirsen ben 1099 sendikasız işçi gösteririm, yani bazı kimselere baksan Türkiye gümbür gümbür geliyor zannedeceğiz. Çalışan kesim cumhuriyet tarihin en zor günlerini geçiriyor. Emeklilik yaşı 20 yaş ötelendi, cumartesi günleri çalışma günü sayıldı, kıdem tazminatları yaklaşık %60 düşürüldü. İşsiz insanlardan sgk primi isteniyor. Sigortasız çalışma vede sigortayı asgari ücret üzerinde yatırma rutin bir hal aldı. Vergilerin durumu ortada. Niye eski eş cinayetleri çoğaldı, niye boşanmalarda rekor yaşanıyor, bunun altında ekonomik nedenler olmasın ha!!!Tahmni edelim bu olanlar son kaç yıl içinde oldu
Türkiyedeki senin dediğin özel sektör %5-10 arasıdır, yüzde 90 nı benim tarif ettiğim özel sektördür. Seyitömer santralında güzel işler yapıyordunuz hocam ama dışarıyı pek gözlemleyememişsiniz. Özellikle İstanbul dışında anadoluda çalışanlar, özel sektörle tam karşılaşmadı, ilerde ne dediğimi anlarsınız, siz anlamasınızda sizin çocuğunuz anlayacaktır.