Abi yanlış anlamada 5 net yapsan AÖF tutturursun..hele ki iki yıllık..sende de hiç iş yokmuş..ben hiç calismadan hemde hiç temelim olmadan 260 puan almıştım iki yıl önce..bir çok üniversiteye puanım tutuyordu Elektrik olsun başka bölüm olsun.calistigim için tek tercih AÖF elektrik dağıtım yazdım..iki yıldır okuyorum son 4 dersim kaldı.bu yaz da onları verip mezun olucam inşallah..sonra DGS den devam nasip neresi olursa..ama.hedefim elektrik alanında bı muhendislik dali..bakalım şansımı denicembugün YKS sonuçları açıklandı 2. girşim di bu olmadı yine barajı aşamadık.. alt tarafı bir açık öğretim okumak istedim ...
Allah kahretsin moralim eksi sıfır oldu bu dünyada yaşamak da okumak da haram bize...
herkesin dediği gibi klasik çalışsaydın bir daha dene şöye yap böyle yap demesin kimse... 31 yaşına gelmişim zaten liseyi bitireli yıllar olmuş çoğu şeyi unutmuşuz bir taraftan iş arıyoz temelimiz zaten yok alt yapı zayıf elimizden gelen bu ne yapalım..
çalışmanız lazım, ben ikinci yüksek okulu 34'te başlamıştım, şuan 40 merdiven dayadık. Allah ömür verirse gelecek yıl bir daha denemeyi düşünüyorum, yaşın çok geç değil ama çalışmanız lazım.....elimizden gelen bu ne yapalım..
Allah kahretsin moralim eksi sıfır oldu bu dünyada yaşamak da okumak da haram bize...
Bu kafa ile gidersen askere vallahi zor alırsın teskere
Canın sağolsun. Artık yüksek okulunda tadı kalmadı.
Abi yanlış anlamada 5 net yapsan AÖF tutturursun..hele ki iki yıllık..sende de hiç iş yokmuş..ben hiç calismadan hemde hiç temelim olmadan 260 puan almıştım iki yıl önce..bir çok üniversiteye puanım tutuyordu Elektrik olsun başka bölüm olsun.calistigim için tek tercih AÖF elektrik dağıtım yazdım..iki yıldır okuyorum son 4 dersim kaldı.bu yaz da onları verip mezun olucam inşallah..sonra DGS den devam nasip neresi olursa..ama.hedefim elektrik alanında bı muhendislik dali..bakalım şansımı denicem
Suçu kimse de aramamak lazım.
İstediğin yer ile ilgili yapman gerekenler bellidir aşağı yukarı.Daha sınava girmeden neyi ne kadar yapman gereken belli yani.Dolayısı ile buna göre hazırlanacaksın.
Herhangi bir hazırlık ve emek sarf etmeden istediğini alman mümkün değil.yarıştığın insanların seviyesi yaşı ne kadar emek sarf ettikleri belli iken ve sen yaşın itibarı ile onlardan fazla çaba göstermen gerekirken bunu başaramadıysan lamı cimi yok suç sendedir.
Kaldı ki istediğin yer öyle çok ahım şahım bir yerde değil...Biraz çaba ile alınacak bir bölüm.
Üstad memur olabilmek için de bu girdiğin sınava benzer bir sınava girmen gerekiyor biliyorsun..yks de AÖF bile tutturamadiysan kpss biraz hayal ötesi olur.dayin yoksa tabi..okumak istiyorsan kafan boş olacak.isin sadece ders çalışmak olacak..geçim derdi varsa ve çalışmak zorundaysan bunlar kafayı sürekli meşgul eder derse konsantre olamazsın..kafan hiç birşey almaz.alsada unutursun. üni biraz hayal kisacasi..olur da iyi bölüm olmaz..herşey zamanında aslında..17-18 yaşında çocuğun kafası ile senin benim kafa bir değil...evli değilsen ev gecndirme derdinde yoksa kpss kursuna gidebilirsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?