çaylakelektrikçi
Paylaşımcı üye
Allah yardımcımız olsun10. ayda EKPSS var ona çalışıyorum ekpss diğer sınavlara nisbeten biraz daha kolaydır...
evli değilim bekarım ama yinede onunda yaş itibari ile kendi sorunları oluyor onlarla uğraşıypruz işim hiç kolay değil...:
20 yıl önce marjinallerin sloganı: sınavsız üniversite idi. Ne kadar soru çözersen çöz beygir yarışında öne geçmek şarttı. bir avuç üniversite vardı, onların da yarısı çöp, kümes gibi.
Şimdi dağ taş üniversite seç beğen al. Üstelik çiçek gibi, donanım müthiş. Taa ardahanda bile üniversite yapmışlar. Gidip bir görün derim. Biz 20 yıl önce ünv okuduk, gördüğümüz ortamı anlatsam ağlarsınız. Bu sefer de çocuklar sıfır çekiyor. Tv bilgisayar telefon birer-uyu-ş-tur-ucu olmuş. Kafalar bi milyon. Şu aortamda hala daha üniversiteye giremiyoum diyorsan kusura bakma.
benim gördüğüm durum biraz daha farklı;
lise binaları üniversite yapılmış. dışarıdan bakınca güzel binalar yapılmış ama içeride bir laboratuar bile olmayan üniversiteler var.
ben 2007 girişliyim .türkiyede 13000 küsür derece ile girebildiğim bölüme bugün 50000 küsür ile giriliyormuş.13000 lere tıp geliyor vs diyorlar ne derece doğru bilmiyorum. eğitimin kalitesi çok düşmüş. insanlar artık hobi niyetine üniversite okur hale gelmiş.
uçuracağız demişlerdi ya hani, gerçekten uçuruyorlar....
sen kendine bakk seni alakadar etmez .. sen tıp fak . felan okudun herhalde ??
eyvallah saol haklısında yarın birgün memur felan olursak işe yarar diye okumak istedim..
dostum haklısında ben liseyi bile dışardan bitirmiş adamım ...ben aslında MYO Elektronik okuyordum ama bazı özel sebeplerden ötürü bırakmak zorunda kaldım keşke bırakmasaydım sen sen ol okulu asla bırakma sonuçları çok ağır oluyor ...
kimseyi suçlamıyorum sadece şansslızğıma kızıyorum..
bizim yarımız etmeyen adamlar üniversite okudu bitirdi ...
Eleman lazım mı abiyok tıp okumadım sadece sevdigim işi yapıyorum. mutluyum kendime yetiyorum. sikayet etmek acizlerin işi. ne demis üstat yetenek %1 çalışmak %99 ben çalıştım ilk okul mezunu olarak Elektrik isinden 12.000 tl maaş aliyorum.
yok tıp okumadım sadece sevdigim işi yapıyorum. mutluyum kendime yetiyorum. sikayet etmek acizlerin işi. ne demis üstat yetenek %1 çalışmak %99 ben çalıştım ilk okul mezunu olarak Elektrik isinden 12.000 tl maaş aliyorum.
Eleman lazım mı abi))..masallah Allah daha çok versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?