gökyüzü123 Üye Katılım 11 Ara 2024 Mesajlar 1 Puanları 1 Yaş 29 Bugün 17:27 #1 . Son düzenleme: 45 dakika önce
harungundogdu Usta Üye Katılım 17 Şub 2020 Mesajlar 500 Puanları 181 Konum Malatya Bugün 17:34 #2 Dağıtım sistemine bağlanan üretim tesisleri, TEİAŞ TM OG barasındaki kısa devre akımını artırır çünkü: Ek Kısa Devre Katkısı: Üretim tesisleri, arıza anında sisteme kısa devre akımı sağlar. Düşük Empedans: Üretim tesisinin bağlantısı, toplam sistem empedansını azaltarak kısa devre akımını yükseltir. Paralel Kaynaklar: Yeni üretim tesisi, toplam kısa devre gücünü artırır. Şebekeye Yakınlık: Üretim tesisleri genelde trafo merkezine yakın bağlanır, bu da kısa devre akımını artırır. Bu faktörler, sistemin kısa devre dayanıklılığını etkiler. Yapay zekayı kullanmayı öğrenin. Oyla 0 Downvote
Dağıtım sistemine bağlanan üretim tesisleri, TEİAŞ TM OG barasındaki kısa devre akımını artırır çünkü: Ek Kısa Devre Katkısı: Üretim tesisleri, arıza anında sisteme kısa devre akımı sağlar. Düşük Empedans: Üretim tesisinin bağlantısı, toplam sistem empedansını azaltarak kısa devre akımını yükseltir. Paralel Kaynaklar: Yeni üretim tesisi, toplam kısa devre gücünü artırır. Şebekeye Yakınlık: Üretim tesisleri genelde trafo merkezine yakın bağlanır, bu da kısa devre akımını artırır. Bu faktörler, sistemin kısa devre dayanıklılığını etkiler. Yapay zekayı kullanmayı öğrenin.