kanyak Uzman Üye Katılım 23 Eyl 2009 Mesajlar 1,945 Puanları 244 9 Mar 2011 #11 2313cy' Alıntı: servisi aradım; tako mıknatısının değişmesi durumunda 160 tl, hız modülünün değişmesi durumunda 60 tl para istedi. sanki bilgisayarın ana kartını değiştiriyoruz. bu kadar pahalı olmaması gerekirdi parça fiyatlarının... Genişletmek için tıkla ... komple motor fiyatı 65-70 TL kart fiyatı ise 15-20 TL arasında. Bu kadar fahiş fiyatlar istememeleri gerekiyor
2313cy' Alıntı: servisi aradım; tako mıknatısının değişmesi durumunda 160 tl, hız modülünün değişmesi durumunda 60 tl para istedi. sanki bilgisayarın ana kartını değiştiriyoruz. bu kadar pahalı olmaması gerekirdi parça fiyatlarının... Genişletmek için tıkla ... komple motor fiyatı 65-70 TL kart fiyatı ise 15-20 TL arasında. Bu kadar fahiş fiyatlar istememeleri gerekiyor
candogan62 Üye Katılım 6 Şub 2009 Mesajlar 515 Puanları 6 Yaş 35 9 Mar 2011 #12 Kanyak ustam sizin bahsettiğiniz sadece parça fiyatları değil mi? Yetkili servisler maalesef böyle değil. Hem parçalara kar koyuyorlar hem de yüksek işçilik ücretleri alıyorlar. Sonuç olarak bu fiyatlar çıkıyor.
Kanyak ustam sizin bahsettiğiniz sadece parça fiyatları değil mi? Yetkili servisler maalesef böyle değil. Hem parçalara kar koyuyorlar hem de yüksek işçilik ücretleri alıyorlar. Sonuç olarak bu fiyatlar çıkıyor.
sevdayelleri33 Üye Katılım 1 Mar 2010 Mesajlar 236 Puanları 1 Yaş 54 13 Eki 2021 #13 alfa romeo' Alıntı: Arkadaşımızın önerisine katılıyorum (+) olarak kartın triyak kısa devre olma olasılıgınıda göz önüne alın tako hatasının benzer hata belirtileri verecektir. triyakı degiştirin Genişletmek için tıkla ... Şimdi başıma geldi triyag bakayım
alfa romeo' Alıntı: Arkadaşımızın önerisine katılıyorum (+) olarak kartın triyak kısa devre olma olasılıgınıda göz önüne alın tako hatasının benzer hata belirtileri verecektir. triyakı degiştirin Genişletmek için tıkla ... Şimdi başıma geldi triyag bakayım
paskomya Profesyonel Üye Katılım 10 Eki 2009 Mesajlar 9,589 Puanları 2,556 Yaş 60 Konum bodrum 13 Eki 2021 #14 sevdayelleri33' Alıntı: Şimdi başıma geldi triyag bakayım Genişletmek için tıkla ... hayırdır sevda yelleri , 10,5 yıl önceki konuya cevap veriyorsun?
sevdayelleri33' Alıntı: Şimdi başıma geldi triyag bakayım Genişletmek için tıkla ... hayırdır sevda yelleri , 10,5 yıl önceki konuya cevap veriyorsun?